Pit3er Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 (edytowane) Hej, gdzie we Wrocku dostanę dystanse na piastę do alufelg (pierścienie centrujące) - potrzebuje takich z E38 na E32, nie pamiętam dokładnie rozmiaru. Może ma ktoś niepotrzebne? <bmw_1> Edytowane 27 Lipca 2010 przez Pit3er Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dread Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 A jakie masz ET w tych felgach? Bo ja normalnie fele z e38 zakładam do e32.. Chyba ze masz jakieś mega mega.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit3er Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 (edytowane) Hej fele mam Dotz las Vegas http://www.felgi.pl/felga/250,92,34/felgi_dotz_las_vegas_dark_8_00x18.htmlx 18" J8, ET18 - jak je kupilem koleś ściągał z E32 i zapewniał, wręcz gwarantował że wchodzą na ciasno, założyłem na 1 z E32 i było bicie - ale tam mam luz w przekładni więc nie zauważyłem (idzie sie przyzwyczaić). Ostatnio porobiłem przednią zawiechę w drugiej becie, założyłem ory felgi - było ok, przełożyłem na DOTZy i troche targa - P.S. są proste i wyważane (<bmw_3>) Żeby być dokładniejszym - nie chodzi mi o dystanse na ET, tylko o pierścienie centrujące - chyba się jeszcze nie obudziłem i niedokładnie wyraziłem ide po kawe OK> już znalazłem - Serwis ogumienia - Borowska 2, mają wszystkie pierścienie świata (165 modeli) POzdro! Edytowane 27 Lipca 2010 przez Pit3er Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Z Allegro przychodzą na następny dzień jak do 13 zamówisz , dwa razy już mi przysyłali i na prawdę ekspresowo były u mnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi