willi230 Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 posiada ktoś szablon krzyży do e36??szukam wszedzie i sa szablony tylko do e30 i e34..... ps.jak pytanie nie podchodzi pod ten dział to prosiłbym moderatowa o przesunięcie go do odpowiedniego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 mam bo sam robiłem,a jaki efekt końcowy to zdjęcie ci wkleiłem do twojej galerii.jutro postaram sie je zeskanować i wrzucić,bo zaraz spadam do pracy na nockę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 26 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 będę wdzięczny..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 jest mały problem tego typu,że po zeskanowaniu i wydrukowaniu lekko pomniejsza.na drugim foto widać o ile. bynajmniej będziesz mógł wcześniej zrobić szablon i mieć gotowca do przycinania:-P to z blaszki to szablon na krzyże do halogenów helli,jak znajdę do zkw to zeskanuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi