///M3 Opublikowano 30 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 zaufanie do tego mechanika mam robie u niego wszystkie auta jak i moj ojciec od wielu lat, nigdy nie wrocilem sie do niego z reklamacja do tego ceny u niego sa prawdzwe wiele razu sprawdzałem go po robocie jechalem do innych mechanikow mowilem co jest do roboty i porownywalem ceny ... mysle ze nie wszystkich tak traktuje bo w sumie to jest bardziej znajomy mechanik a nie mechanik jakis tam aha cena za wymiane to 150 ale 200 bo jeszcze wieszam wydech i podlaczam central w bagjerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 jak nie działa nawiew nawet się nie świeci zdemontuj panel i popraw kostki! pewnie się z tyłu wypięło. wyjęcie tego to 3 minuty!b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 byłem u znajomego popatrzec na robote i sie przerazilem watpie czy bym ogarnoł robote dzis auto do odbioru moja stara nagrzewnica jest praktycznie cala porosnieta szlamem jakims nagrzewnica 1.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
static86 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Panowie. Wróciłem z Ustronia M. dlatego dopiero piszę... Więc tak, nawiewu już w ogóle nie mam:( Brak podświetlenia pokręteł był spowodowany przepaloną żarówką. Zdjąłem panel, rozkręciłem, żarówkę wymieniłem i z każdej strony sprawdziłem ten przełącznik od nawiewu (jeż?) tam jest takich 5 bolcy, wyczyściłem je i poza tym, urządzenie wygląda na sprawne. O co mi chodzi? Jak pier... w miejsce gdzie jest mikrofiltr (w prawą stronę tunelu, pod schowkiem) to dmuchawa zaskakiwała, lecz na po jakimś czasie znowu cichła. Teraz już okładanie jej nawet nie pomaga:( Na początku myślałem, że sama dmuchawa jest w gdzieś w tamtym miejscu i chodzi już o kończący się silnik, ale przeczytałem kilka postów i wiem już, że jest w podszybiu od strony silnika:). Co to może być Koledzy??? Może jeszcze ten słynny miecz??? Mam klimatyzację. Dmuchawa nie działa na żadnej prędkości(1,2,3,4, - NIC) Od czego zacząć??? Bezpieczniki sprawdzone i przekaźniki. Już nie wiem. Jak pogoda jest to nie jest źle ale uwierzcie - w drodze powrotnej zaczęło padać, nie życzę nikomu jazdy bez nawiewu w taką pogodę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
static86 Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Odgrzewam temat. U mnie problemem była sama dmuchawa! Kupiłem na allegro "nową używaną" za 48zł Dwie godziny roboty i nawiew śmiga jak nie wiem;) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
static86 Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Witam, moja radość nie trwała długo. Wcześniej wspomniana dmuchawa zaczyna "ćwierkać" tzn. popracuje jakiś czas i zaczyna wydawać odgłosy...;/ Jak sobie z tym poradzić? WD 40? Czy znacie jakieś inne skuteczne sposoby, bez wyjmowania samej dmuchawy. Czy poprostu łożyska się kończą? Proszę o sugestie, strasznie mnie irytują te dźwięki;/ Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi