Gość Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 cześć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JOKER Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Witam jesli chodzi o kasowanie katrolek to wlasnie ja mam taki problem ze po skasowaniu na drugi dzien mi ponownie sie zapala INSPEKCJA wiec stego co czytalem to musze wymienic baterje kture podczymuja kaputer ??? Jaki koszt jest wymiany takich baterji ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Witam jesli chodzi o kasowanie katrolek to wlasnie ja mam taki problem ze po skasowaniu na drugi dzien mi ponownie sie zapala INSPEKCJA wiec stego co czytalem to musze wymienic baterje kture podczymuja kaputer ??? Jaki koszt jest wymiany takich baterji ?????? W liczniku akumulatorki koszt okolo 40 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 W liczniku akumulatorki koszt okolo 40 zl heheheheh Trolu bez przesady no chyba że z robocizną, 2x 800 mA = 2x 5 zeta :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 W liczniku akumulatorki koszt okolo 40 zl heheheheh Trolu bez przesady no chyba że z robocizną, 2x 800 mA = 2x 5 zeta :mrgreen: Nie no ja podalem cene z wymiana w warsztacie =) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid325 Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Witam to czyli co ma prawidłowo świecić bo u mnie świeci inspection jakiś zegarek i te kontrolki zielone? :? bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Witam to czyli co ma prawidłowo świecić bo u mnie świeci inspection jakiś zegarek i te kontrolki zielone? :? bmw_beer kontroli zielone to od wymiany oleju - czyli jeszcze czas masz , zegarek to jakiś przegląd okresowy a inspection to chyba roczny, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid325 Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Kasowałem tak na ostro ale zawsze świeci inspection i ten zegarek myślałem że tak ma być? :? bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Kasowałem tak na ostro ale zawsze świeci inspection i ten zegarek myślałem że tak ma być? :? bmw_beer powinny zgasnąć też, może za krótko trzymałeś albo spróbuj jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoh85 Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Wiecie jak to samemu skasować??? Mnie się udało wczoraj, ale przez przypadek i nie mam pojęcia jak ( wymontowałem radio, naprawiłem i przy podłączaniu poszła mała iskra, pewnie od ładowania kondensatorów) , przekręcam kluczyk i mrugają diody, wyłączam i przekręcam ponownie, patrzę a tu inspekcja wyzerowana :lol: Sam nie mogłem w to uwierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Wiecie jak to samemu skasować??? Mnie się udało wczoraj, ale przez przypadek i nie mam pojęcia jak ( wymontowałem radio, naprawiłem i przy podłączaniu poszła mała iskra, pewnie od ładowania kondensatorów) , przekręcam kluczyk i mrugają diody, wyłączam i przekręcam ponownie, patrzę a tu inspekcja wyzerowana :lol: Sam nie mogłem w to uwierzyć. "szukaj"twoim przyjacielem tu: http://forum.maxbimmer.pl/tematy15/kasowanie-kontrolek-serwisowych-i-inspekcji-vt1510.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoh85 Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Dzięki! Na pewno wyciągnę z tego wnioski! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2fast4you Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 panowie a co jezeli kontrolka inspektion nie swieci sie wogole????? :mrgreen: wymienilem olej i nawet nie mrygnela??? o co kaman?? pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 panowie a co jezeli kontrolka inspektion nie swieci sie wogole????? :mrgreen: wymienilem olej i nawet nie mrygnela??? o co kaman?? pytanie_bmw możliwe że akumulatorki w liczniku :wink: do wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 ............. wymienilem olej i nawet nie mrygnela??? a jak miała mrygnąc , przecież auto nie wie że wymieniłeś olej heheheeh, wymieniasz kasujesz a jak zapali się żółta to znowu wymieniasz i kasujesz :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2fast4you Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Heheheh Piotr moje auto wie :wink: ja ze swoim czesto rozmawiam bo wierze w to ze kazde auto ma dusze <bmw_1> Pozdrawiam ps. czyli powiadacie ze moze bateryjki sie skonczyly???( a gdzie moge znalezc te cudenka musze wyjmowac licznik?? i czy sa one dostepne w sklepach??) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Heheheh Piotr moje auto wie :wink: ja ze swoim czesto rozmawiam bo wierze w to ze kazde auto ma dusze <bmw_1> Pozdrawiam Jak bym widzial siebie buehehe ps. czyli powiadacie ze moze bateryjki sie skonczyly???( a gdzie moge znalezc te cudenka musze wyjmowac licznik?? i czy sa one dostepne w sklepach??) Musisz wyjac licznik 10minut roboty Bateryjki kupisz w sklepie bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadzik Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Witam a ja mam jeszcze ciekawszy przypadek, wymienilem bateryjki w liczniku i tak po skasowaniu inspekcji nie dziala ekonomizer na drugi dzien wchodzac do auta nie wkladajac kluczykow do stacyjki juz pala sie dwie diody zielone, wlaczam zapłon i zapala sie inspekcja i dziala ekonomizer .Nastepnego dnia znowu to samo nie ma inspakcji i ekonomizera, o co z tym chodzi i tak w kółko ,prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 jak to bez kluczyków się palą :shock: czy po przekręceniu stacyjki ale bez zapłonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadzik Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Właśnie bez kluczyków sie palą to jest najdziwniejsze a ten ekonomizer?dlaczego tak jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi