TDSerek Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Witam...Sprawa polega na tym iz poszukuje jakis klockow do siebie na przod ...(e36 2,5 tds-tarcze wentylowane 286mm) Chcialbym w miare przystepne cenowo oraz przedewszystkim klocki ktore hamuj:) nie scieraja sie za szybko i przedewszystkim nie piszcza uklon_bmw chcialbymporadzic sie jakiej firmy klocki najlepiej sie spisza ..czekam na opinie i sugestie..pozdraiwam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Jak juz mowilem w kilku tematach ATE ... Testowalem wiekszosc zamiennikow do E30 i to totalny syf ... W E38 u ojca kilka zamiennikow tez potestowalismy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meles Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 A ja się jeszcze dopiszę tak: TEXTAR - tarcze jak i klocki są polecana na niemieckich jak i angielskich forach, kilka razy też osobiście coś słyszałem dobrego na ich temat. Ogólnie są trwałe i dobrze wykonane, nie są typowo sportowe, ale stosunek jakości do ceny mają b.dobry. W ELIT na Karkonoskiej je sprzedają, ale jeszcze o ceny się nie pytałem, jutro pojadę i sprawdzę. Jak chcesz to zadzwoń, na stronie www mają lokalizator oddziałów. Tak jeszcze w sekrecie powiem, że dają zniżki nawet jak się bierze w detalu (może nie wielkie, ale zawsze przyjemnie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 ate to syf!! a jesli chodzi o textara to kilka grup jakosciowych, pewnie nikt nie powie ci ktora ci sprzedaje, albo wymysli ze te co sprzedaje to 1-sza klasa jakosci. jesli lubisz pocisnac wiecej niz 150 to kup sobie oryginaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ctsah Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 TEXTAR!!!!!!!! jezeli chodzi o TEXTARY to polecam.koszt ok 140-170zl Moja noga jest dosc ciezka zazwyczaj klocki konczyly mi sie po 15000, na TEXTARACH zrobilem 45000 to na moj styl jazdy jest dobrze. Klocki nie grzeja sie nie puchna i sa naprawde dobre. <bmw_3> Teraz dla przykladu zalozylem ATE bo nie mieli nigdzie w moim regione TEXTAROW i nie jestem zadowolony bo sie grzeja i smierdzi!!! A co do oryginalow, to jezeli chcesz zaplacic 300zl to smialo ale tez kupisz TEXTARY bo w serwisie taie wkladaja pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Original BMW Teile <bmw_1> uklon_bmw Testowałem już różne badziewie min. Lucasy i inne i albo to nie hamowało , albo sie sypało na felgi tak że po kilku hamowaniach były czarne , albo piszczały , albo sie sprężynki wyrabiały i stukało. Teraz na oryginałach jest GIT happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunekm Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Witam...Sprawa polega na tym iz poszukuje jakis klockow do siebie na przod ...(e36 2,5 tds-tarcze wentylowane 286mm)Chcialbym w miare przystepne cenowo oraz przedewszystkim klocki ktore hamuj:) nie scieraja sie za szybko i przedewszystkim nie piszcza uklon_bmw chcialbymporadzic sie jakiej firmy klocki najlepiej sie spisza ..czekam na opinie i sugestie..pozdraiwam Serdecznie polecam FERODO PREMIER .pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 31 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Witam... zakupilem wlansie klocki a zapomnialem napisac...wiec ogolnie seryjnie montowane sa Juridy w bmw... ale juridy maja 3 klasy... D , J i najwyzsza ale wlasnie nie pamietam jakie ma oznaczenie wiem ze 2albo 3 literowe hehe <bmw_1> ,Ta najwyzsza klasa montowana jest seryjnie i jest o prawie 50% drozsza od klasy J ktora ja kupilem.. klasa D jak mozna pomyslec nadaje sie dla malo ambitnych kierowcow ktorzy smigaja autkami do kosciola ... za klocuszki dalem 130 pln po promocji normalnie cos 160-170 chodza... najwyzsza klasa to cena okolo 300 kilku zlotych... jutro montaz nowych tarcz nacinanych ATE oraz klocoszkow pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mleko Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Wydaje mi się, że kompakcie miałem oryginalnie ATE. W e30 kupiłem sobie Jurid za 80 zł na przód. Nie piszczą i hamują normalnie ale jakiś Ferodo za 4 stówy nigdy nie miałem, więc nie mam punktu odniesienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msauto Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Miałem klocki Jurida, kiedy jeździłem Hondą CRX i naprawdę się sprawdzały. A jazda była ostra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2fast4you Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 A czy ktos slyszal o firmie BRECK?? mam w tej chwili zalozone TOMEX-y alez to jest syfff musze je zdjac bo oszaleje!!! one nie piszcza one wyja!!!! :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 W nazwiązaniu do dawnego tematu chciałem się zapytać jakie opinie są o klockach Delphi ? Oczywiście używałem textary i to były jedne z lepszych klocków jakie miałem w historii bmw. Jeżeli chodzi o Juridi to były też cholernie wytrzymałe ale strasznie piszczały. ATE miałem na tyle -- ogólnie bez zażutów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi