kozin09 Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Mam pytanie czy wyświetlacz pokazany jak nizej wyświetla obraz telewizyjny w kolorze? Jak narazie mam obraz czarno-biały? Czy trzeba coś ustawić czy tuner telewizyjny jest czarno-biały? 1116815903_6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 ja mam ten mniejszy model 4:3 i mam kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 20 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Mam istrukcje i bede walczył, obraz i dźwiek jast oki ale czarno-biały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 21 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 w takim razie musisz zmienic system odbioru TV na PAL, penie znajdziesz gdzies w opcjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade_ Opublikowano 21 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 zmień system wyświetlania, masz pewnie ustawione na PL, zmień to na system BG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 21 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Zmieniłem na PALBG, jeste kolor ale nie wszystkie programy ładnie odbierają - czy to wina ustawienia auta w danym momencie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 21 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 zależy w jakim miejscu jaki masz sygnał. daj sobie autostore (ja mam taką funkcje) i wyszuka Ci kanaly ktore najlepiej odbieraja w miejscu w ktorym sie znajdujesz. u mnie tez jedne lepiej drugie gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi