Wilkov Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 E tam częśći. Pomyś Wilkow jakby wszadzić do tego silnik od 750 V12 To by ludzie zgon mieli... Pewnie trzeba by się było pobawić palnikami i migomatem ale dałoby rade mówisz moim językiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Chłopaki taki zestaw nie reaguje na skręcanie kół aż do 3go biegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ-730 Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Chłopaki taki zestaw nie reaguje na skręcanie kół aż do 3go biegu No to co.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 W Polsce kazda droga jest jak stol i w zyciu nie spotkalem sie z drzewem przy drodze, wiec co by nie dalo rady jezdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Mam takie pytanko, kazdy spot jest w ostatni weekend miesiaca? W sierpniu planowany na 22 czy 29? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Mam takie pytanko, kazdy spot jest w ostatni weekend miesiaca? W sierpniu planowany na 22 czy 29? To nie jest regułą że w ostatni weekend jest Bmw at Night , co do końca sierpnia to przydałoby sie jeszcze na jakaś nyse pojechać wiec temat otwarty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Chłopaki taki zestaw nie reaguje na skręcanie kół aż do 3go biegu eee...ale czemu chcesz skręcać?:confused::mrgreen: jestem za jakimś spotkankiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 To nie jest regułą że w ostatni weekend jest Bmw at Night , co do końca sierpnia to przydałoby sie jeszcze na jakaś nyse pojechać wiec temat otwarty To Moze troche zmiana klimatu i troszeczke blizej sie wybrac nad wode i pogrilowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ-730 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 To Moze troche zmiana klimatu i troszeczke blizej sie wybrac nad wode i pogrilowac Niezły pomysł. Też jestem za. A drogi w kraju mamy najlepsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 To Moze troche zmiana klimatu i troszeczke blizej sie wybrac nad wode i pogrilowac tez jestem za, albo na lotnisko z grillami, jest jedno fajne gdzie mozna sie poscigac i jedzie sie prawie caly czas A4, jeszcze za legnice, dokladnie nie pamietam ale moge to sprawdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 sprawdz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 (LINK) - lotnisko w krzywej, z bmw pasja tam goscie jezdza, droga prosciutenka praktycznie tylko a4, z wrocławia 102 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 jestem za :D ale do skarbimierza jest blizej ok, joke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 ja sie przejade na stary pas lotniska we wroclawiu moze tam da rade sie ulokowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 W tej "krzywej"jest jakiś teren asfaltu bezpiecznego? Przynajmniej szybki dojazd:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 to jest lotnisko z plyt bodajze, ale jezdzi sie gitara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi