SEBEK73 Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Spóźniony ale szczęśliwy że mogłem się z wami zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Dzięki wszystkim za spotkanie i do następnego. Rush dzięki za podwiezienie zdjęc do Oławy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ-730 Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Dzięki za kolejnego spota! Jak zwykle było bardzo miło się z Wami zobaczyć i pogadać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 dzięki również za spotkanko Dzięki wszystkim za spotkanie i do następnego. Rush dzięki za podwiezienie zdjęc do Oławy. luzik wiedziałem, że tydzień nie wyczekasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Fajnie było się spotkać i pogadać , nastepnym razem trzeba wziać wiecej narzędzi jakiś podnośnik i możemy brać się za swapa albo cuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 a no się zrobił spot techniczny swapa nie było. Szczęśliwego finału mojej regulacji ciepło zimno też niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade_ Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 mialem sie pojawic,ale w sobote na pelnym spontanie wyjechalem nad morze. do nastepnego w takim razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 a no się zrobił spot techniczny swapa nie było. Szczęśliwego finału mojej regulacji ciepło zimno też niestety. Ale przynajmniej wiesz już o co biega z radiem a ja się dowiedziałem ze panel od climatronica mam dobry :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ-730 Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Tylko ja się dowiedziałem że mi wzmaka brakuje Może na następnego posta złożymy się na jakieś E30, zwieziemy migomaty, narzędziówki, nakupimy części, Tesco blisko to od razu jakiś tjuning się zrobi (żartuje) - to byłby dopiero spot. A tak w ogóle to nie zastanawialiście się kiedyś czy nie złożyć jakiegoś "maxbimerowego samochodu" ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 jesli będzie to e30 to mozemy zacząć robić zrzutę.mogę być skarbnikiem... przykro mi,że nie dotarłem,ale z okazji imienin zasiedziałem sięz Koleżanka w Łodzi i bylem po 23ej we Wrocławiu:) do następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Maxbimmerowe to jak dla mnie E21 lub E28, pomysl super, ale modele musza byc oldskulowo-wyjatkowe jak to sie teraz mowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 a mi sie wydaje ze wyjatkowe byloby wlasnie e30 nawet jest w logo klubu ale Wilkov`owi kasy lepiej nie dawac do on sam sobie chcial takie kupic i potem powie ze to jego :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Mati, jak dla mnie E28 to wyjatkowe wyzwanie, jestem tutaj krotko, ale wydaje mi sie ze wydaje klubowicz nie posiada takiego egzemplarza E28 po wizualu, po swapie i pieknym dopieszczemiu to dopiero cos i napis Made In Maxbimmer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 masz racje co do tego ze e28 nie ma nikt i projekt napewno wyszedlby ciekawia ale ja wolalbym e30. oczywiscie jesli chodzi i wybor miedzy e28 a e30, bo gdybym mogl inaczej wybierac to napewno byloby to e46 tylko nie bede mial niestety wiekszosci poparcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 e46 na logo/maskotkę klubu? Mati....przecież tu większość kocha stare Buńki...e46 jest fajne,ale to nie to co e32,e28.... też bym optował za e30,zresztą wszyscy już chyba się zorientowali,że mnie coś tak do nich bardziej ciągnie:) , ale muszę przyznac racjonalnie(czy coś),że rzadszy model jak e21 czy e28 to byłoby coś...taka perła...i powiedzmy,że zamiast flagi,to byłoby na różnistych imprezach BMW znak rozpoznawczy maxbimmera... (ciekawe,czy zadziała mechanizm"od piwa do mistrzostwa świata" ?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 mysle ze e30 bedzie najlepszym rozwiazaniem- maskotka klubu + logo ... i tu juz moe liczyc na poparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 no masz to poparcie masz....ale ja jestem skarbnikiem:twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 kilka zdjęć ode mnie no i najlepsza fota prawie zawał foresta po zobaczeniu mojej bety ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 no i jeszcze bardziej zaluje ze mnie nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Musiałeś wklejac to ostatnie zdjęcie :lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 no weź wyluzuj każdy tak na nią reaguje ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ-730 Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Wiedziałem że gdzieś ktoś ujmie błocko na mojej E32.... Ale ja bym był raczej za zreanimowaniem jakiegoś klasycznego BMW właśnie e21 albo e24 lub wręcz (nie wiem czy nie przesadzam) http://moto.allegro.pl/item1159138332_bmw_2000.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 qwa ostatnia mi sie nie otwiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 e21-jasne! e24-tym bardziej:) BMW 2000-mhmmm.a znajdzie się do tego jeszcze jakieś częsci? w cenie poniżej 100euro za uszczelkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ-730 Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 E tam częśći. Pomyś Wilkow jakby wszadzić do tego silnik od 750 V12 To by ludzie zgon mieli... Pewnie trzeba by się było pobawić palnikami i migomatem ale dałoby rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi