edu2301 Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Wszystko dopiete na ostatni guzik Stresa Mam Niezlego Ale co Ma Byc To Bedzie Mam Nadziej Ze Za 14 dni Bede z powrotem zalogowany na tym forum Trzymajcie Sie Cieplo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 30 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 (edytowane) Orzel Wylondowal Wrocilem Caly i zdrowy Ale nie obylo sie od malych przygod na arabskim lotnisku A Co Do Startu Lotu i Londowania To Juz opowiadam W Obe dwie strony lecialem na kacu i nie nazekam nie bylo az tak zle start okresle " Kiedy Wrzucam 3 Bieg W Swojej Bumie " Czyli wciska w fotel lot nie byl najgorszy Bylo spokojnie tylko zatoki daly sie weznaki londowanie tez przyjemne Wiec Moj Pierwszy Raz W Samolocie Uwazam Za Udany A Najlepsze bylo 2tyg wylegiwanie sie plackiem na plazy i Oczywiscie Zimne Driny Dolaczam Pare Fotek Z Urlopu Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edytowane 30 Lipca 2010 przez edu2301 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 ładnie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 taaaaa.... ladnie tam w Miedzyzdrojach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Mowilem, ze latanie jest fajne Zazdrosze wylegiwania sie w upalach na plazy, bo u mnie oczywiscie caly tydzien w Lebie lalo i podjalem decyzje, ze nigdy wiecej nad polskie morze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 jakie byly przygody na lotnisku ? miales duzo ofert kupna swojej 2polowki ? bo moja dziewczyne kiedys chcieli kupic w tunezji za 40 wielbladow eheehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 jakie byly przygody na lotnisku ?miales duzo ofert kupna swojej 2polowki ? bo moja dziewczyne kiedys chcieli kupic w tunezji za 40 wielbladow eheehe Te Lotnisko jest unich tragiczne technika jak za czasow kamienia lupanego Bez Klimy Napisy tylko Po arabsku zero organizacji masakra Malo bym nie zostal na stale w tunezji wylot byl o 4.05 A ja o 4 .00 Stalem jeszce w kolejce do odprawy celnej : Taki haos byl Ze masakra A Co Do Wielbladow To Nie Ja Wylicytowalem Za Swoja Panne Nowe M5 Ferrari i Porsche :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi