Dread Opublikowano 7 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Witam po nysie zauważyłem że ubyło mi troszeczkę oleju w silniku.. Pierwsza myśl.. spaliło.. :mad: Ale na postoju stwierdziłem że olej jest ale pod autem.. Szybkie rozeznanie co i jak i okazało się że mokry jest przód auta i wydaje mi się że właśnie do wymiany jest simering na wale.. I stąd moje pytanie czy dam rade sam bez pomocy mechanika wymienić ten element? Nie będzie problemu z visco i innymi tam duperelami tylko chodzi o sam uszczelniacz. Albo czy ktoś wie ile kosztuje taka usługa w warsztacie? Bo jeżeli będzie to coś koło stówki to bez sensu samemu się za to zabierać i jeszcze coś spierniczyć.. Dzięki za wszelkie info pzdr <bmw_2> Btw przejrzałem forum i były tematy o tym ale stare, zaniedbane więc postanowiłem założyć nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ-730 Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Ja u mojego mechanika ostatnio za wymianę simeringa na wale i wszystkich pasków (łącznie z częsciami) zapłaciłem 240PLN więc zmiana samego simeringa nie jest specjalnie droga i pewnie będzie tak jak piszesz koło 100-120PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dread Opublikowano 12 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 No już sobie załatwiłem wymianę na środę a koszt samej robocizny będzie troszeczkę mniejszy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi