Adex Opublikowano 7 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Witam, mam takie pytanie czy ktoś już kiedyś montował tarcze firmy ATM MIKODA, są tańsze o ok 80 zł od zwykłych BOSCHa, wyglądają juz całkiem estetycznie. Generalnie to chodzi mi o to czy jak zhamuję parę razy ze 150 do zera czy się nie pokrzywią jak chińszczyzna:D Dla porównania zimmermany kosztują 300zł/ szt. Co o tym myślicie? http://www.allegro.pl/item1097467226_tarcze_mikoda_nacinane_nawiercane_bmw_e36_e46_286.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro600V Opublikowano 7 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Osobiście nie miałem z takimi do czynienia, ale pytałem się kiedyś na innym forum i mi je odradzili. Skoro auto nie uczestniczy w rajdach, to nie ma sensu zakładać tarcz o lepszym odprowadzaniu ciepła:wink: Wypadałoby też przy okazji założyć jakieś lepsze klocki do tych tarcz:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 7 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Nawiercane Brembo kupisz za +/-170zł za sztuke ale przynajmniej wiesz za co płacisz , a tutaj to taka troche loteria , nie znam tej firmy ale 121zł za nawiercane i nacinane tarcze to bardzo mało a tego typu tarcze lubią się czasem powyginac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 7 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 ja na twoim miejscu bym nie ryzykowal... jak napisal Mordulec lepiej daj te 50zl wiecej i ciesz sie pozadnym sprzetem. poza tym, na hamulcach sie nie oszczedza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal80 Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 tarcze brembo i klocki ferodo super zestawik polecam nie ma zadnych problemow szybko i skutecznie do zera 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi