Tomski Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Jak w temacie,po zwiekszeniu temperatury dalej wieje chlodne powietrze.Czy jest tam jakis czujnik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Najpewniej elektrozawory siadły , względnie cos nie teges z panelem od klimatronika ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Kuknalem na te "elektryczne zawory" i ...no sa Jeden z nich jakby lekko byl spocony bo maly wyciek czegos brazowego pojawil sie ponizej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ-730 Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 To znaczy że elektrozawory. Brązowe bo zardzewiałe i oblepione kamieniem i osadem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 14 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Konczac temat udalo mi sie naprawic el/zawory.Rozebralem stare i okazalo sie ze byly kompletnie zapchane osadem.Uzylem plynu do mycia silnikow i plaskiego srubokreta do wydlubywania syfu.Jak juz nie dziala to nawet jak cos zepsuje to nic sie nie stanie- pomyslalem.Jakie bylo moje zdziwienie ze sie udalo i ogrzewanie dziala.Raniutko do pracy z usmiechem na twarzy jechalem bo mi juz szczeka nie stukala,a czulem sie jakbym to tylko ja mial taki luksus w aucie. P>S>Jakby co to zamienic z e39 sie nie da,bo sa 2 el/zawory i mniejsze a w e38 sa 3 i wieksze.To taka przestroga na wypadek jakby ktos (czyt,JA) najpierw zakupil uzywke e39 i byl pewny ze pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi