shade_ Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 ja mogę czyli: 1. shade_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit3er Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 1. shade_ 2. pit3er Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 1. shade_ 2. pit3er 3. woz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 1. shade_ 2. pit3er 3. woz 4.Mazi a co wlasnie z mozliwoscia zroszenia toru ? badz ew pobawienia sie na tej macie poslizgowej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Ostatnio byly rozmowy nad programem ktory by zraszal mate poslizgowa automatycznie (np co 3 minuty przez 10 sekund), ale na dzien dzisiejszy poki tego nie ma, wjazd na mate jest wykluczony. Jak mata jest sucha i wjezdzasz bokiem, to opona mega ja niszczy. Mata jest przeznaczona wylacznie do szkolen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 1. shade_ 2. pit3er 3. woz 4.Mazi 5.wilkov(grill) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duchu0 Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 jutro bede wiedzial jak stoje z czasem w weekend to sie okresle czy jade z wami czy tez nie. Chetnie bym sobie pojezdzil zmasakrowal do konca opony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade_ Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 na chwilę obecną widzę, że zapowiada się lekka lipa na najbliższą sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 poczekajmy do jutro i sie zobaczy jaka jest ostateczna lista, to cos sie wymysli.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 chwila chwila-to jest w sb??? ja cały czas jestem przekonany,że mówimy o niedizeli...w sb wróce z Posen,ale wieczorem i jestem już umówiony;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade_ Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 caly czas mowimy o 17.07,a to jest sobota. pewnie niedziela juz zarezerwowana,bo dla mnie to wsio ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 ;/ no to niestety muszę się wymiksować...prawdopodobnie nawet nie wrócę jutro nawet do Wrocławia,bo wczoraj padła propozycja wyjazdu na Grunwald i najprawdopodobniej tak się to skończy...ech,szkoda wielce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi Opublikowano 16 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 dobra Ci co chca to niech wpadna i na miejscu zobaczymy ile bedzie smigaczy najwyzej sie wynajmie na godzine czy dwie i tyle . szkoda ze z takiej fajnej inicjatywy wyszlo ze raptem 4-5 osob nie wstydzi sie wsiasc w samochod i zrobic pare kolek i brawo dla nich . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 moze pierwsza ale na pewno nie ostatnia taka inicjatywa, są wakacje i odkąd pamiętam jest słaba frekwencja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi Opublikowano 16 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 w sumie po zastanowieniu sie doszedlem do wniosku ze frekwencja nie sadze zeby powalila na kolana stad mysle zeby przeniesc do na godzine 16 kiedy juz bedzie po najgorszym upale co wy na to ? i teraz sie decydujemy na latanie 16-18 i stawiennictwo o 15:30 na torze . moze tak byc czy nie bardzo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Hmmm, no to i ja dodam swoje 5gr. Taki maly pomysl na rozpoczecie owocnej wspolpracy z Maxbimmerem Rezerwacja toru na wylacznosc od 16-17, a od 17-18 Tor Redeco zaprasza Czyli caly tor od 16-18, i wszyscy dzielimy sie kosztem wynajecia toru na godzine (250zl). Na miejscu sie zobaczy kto jest i podzial sie zrobi i tyle. Moze byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 spokojnie Mazi,jeszcze zdążymy pośmigać:)osobiście wolę śmigać jak za jakiś czas kupię ku temu auto,ale myślę,że Turas też przyjrzy się temu torowi bliżej:)Tylko jak Kosa zauważył,że są wakacje i ludzie w rozjazdach.Od tygodnia(no od weekendu)nasmigałem ponad 1500km,jutro jeszcze ten Grunwald,także niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Sezon ogórkowy w pełni , gro ludzi wygrzewa się gdzies na wakacjach dlatego frekwencja adekwatna do terminu , zresztą nie jedna osoba podejrzewam woli się przy takiej temperaturce opalać nad wodną a nie nad asfaltem .... Mysle ze jak we wrzesniu zrobimy zlota to jest wieksza szansa ze tor wynajmiemy przynajmniej na pół dnia i zbierze się wieksza ekipa chętnych do polatania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 To w końcu o której będziecie na torze ? Zobaczę jak się wyrobię jutro na budowie to może zawinę z kamerką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Jezeli chodzi o mnie, mysle ze propozycja jaka Mazi zarzucil 15.30 jest calkiem ok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade_ Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 ja będę o 15:30 na Rakietowej, osobiście nie przepadam za słońcem, a w golfie klimy nie mam, bumcia czeka w garażu na zderzak, więc nie mam co innego do roboty w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit3er Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Pasuje! juz myslalem ze sie wycofacie ... 15:30 na rakiecie - lece do garazu powymienac to i tamto zeby nie smigac takim szrotem jak w Gostyniu (tam stan zawieszenia u mnie = MAX 15%) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 My z Młodą wpadniemy jednak ale bardziej z nastawieniem na grilla niż na latanie po torze. Przyjedziemy z Kozinem jakoś po 15.00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade_ Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 czy koledzy beda wielce oburzeni jak pozwole sobie zaprosic na tor kolege ktory ma e36 i bedzie chetny do zabawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Przyjedziemy z Kozinem jakoś po 15.00. Zgadza sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi