Marszal Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Witam Prośba o informacje o poniższych egzemplarzach. Może ktoś skojarzy z forum, ze zlotów itp. 1) 525i - Szprotawa 2) 525i - Wrocław 3) 525i - Wrocław2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 ze Szprotawy zwieśniaczona na Max - nie znam i nie chcę poznać !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Szprotawa-no może nie w tym życiu. Wrocław-ta za 7tys.kolo handluje Bawarami i nie wie,że tam jest R6?Poza tym w 1990 roku zdaje się był jeszcze 170konny silnik.Jakoś mnie niespecjalnie przekonuje. Tą za 8tys.to sam się może zainteresuje,bo mam e34 turasa a chciałem mieć sedana z czarną skórą:)Trochę niepokojąco niski przebieg,ale obejrzeć mozna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Szprotawa-no może nie w tym życiu.Wrocław-ta za 7tys.kolo handluje Bawarami i nie wie,że tam jest R6?. To akurat nie jest najwiekszy grzech. Wiele osob pisze z rozpedu, ze V6 zamiast R6. Spalanie ktyor epodaje wydaje sie byc realne, przebieg na liczniju juz raczej nie. Niech przesle jakeis normalne foty, czyli takie na ktorych cos widac. Bo jak narazie widac tylko troche strone pasazera na ktorych brakuje listw. Niech wysle konkretnie jeden bok, drugi, przod, tyl, bagaznik (pod kolem zapasowym), i najlepiej byloby zeby ci porobil troche fotek od spodu, nawet "na slepo" zebys widzial jak ona tam wyglada od dolu. A ta za 12500 to bym sobie odpiscil. strasznie wygorowana cena, chyba ze 4000 krzyczy sobie za te 19 calowki, ktore mi osobiscie sie wogole nie podobaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Ja tam optuje za tą za 8600:) mi pali 13litrów gazu po mieście.wczoraj przed Nysą tankowałem i taki mi prezent Buńka zrobiła z rana:)na trasie nie wiem dokładnie,ale jak po założeniu poleciałem w trasę 80km to przy prędkościach 140-210 mi spaliła 8.7l.Baardzo oszczędna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 bylem raz w szprotawie ogladac auto.. tam wszystkie auta są jak z marsa pomęczone... ble ! ja bym wziol tą za 7 z hakiem bo za e34 nie dalbym 12 tyś za stare auto jak dla mnie a ta za 7 wyglada ok i cena do przełknięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Nie chce nic mowic, ale jesli ci sie nie spieszy to Lucius bedzie mial naprawde ladna zagazowana 520 na automacie na sprzedaz. Kiedy, hmmm. To wszystko zalezy jakim tempem nasz wspolny znajomy bedzie zalatwial formalnosci z rejestracja (z tego co wiem jakas zakrecona babka wpisala nr vinu czy czegos tam do rubryki nr karty pojazdu i zrobil sie niezly bigos. teraz trzeba to odkrecic). A wiem ze samochod daje rade bo nie raz sie nim przejechalem. Wiem, ze bedzie celowal zeby jedna sobie zostawic, No, chyba ze go namowisz zeby sprzedal ci swoja 540 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Zaoferowałem,że mogę koledze obejrzeć te Bumy,chce ktoś podjechać? Woz-kolega jak widzisz celuje w silnik m50b25:) i słusznie czyni-nie urażając Buń L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 to przy prędkościach 140-210 mi spaliła 8.7l.Baardzo oszczędna:) 8.7 gazu przy 140-210 pytanie_bmw bueheheheheh :mrgreen::mrgreen::mrgreen: niezła bajka, chyba z górki ,sorry za OT, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marszal Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Lucius ma fajną sztukę, ale bez klimy. Los tak chciał, ze przesiadam się z e39 i szukam dobrze wyposażonej. Wiem, że zdrowe e34 bedą w cenie, dlatego nie szukam wśród tych z niżsego pułapu cenowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Piotr-autostrada.na 80 km,sprawdzanie na zasadzie tankowanie do pelna przed i po.nie jest to dokładny pomiar,ale daje jakiś obraz. możesz wierzyć lub nie;myślę,że bez względu na twoje niedowierzanie Bunia będzie tak paliła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Wilkov ale 8,7L to paliwo czy gaz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 lpg-wiem,że gazu zawsze więcej spali i wynik tym bardziej nieprawdopodbny się wydaje,ale tyle mi wskazał dystrybutor przy ponownym tankowaniu.byłem w szoku,ale zniosłem to mężnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 (edytowane) Z lpg tankowanie do pełna po przejechaniu 100km nie jest miarodajnym testem spalania z tego względu ze zawór nie zawsze odbija przy tej samej ilości gazu w zbiorniku. Lepszym testem byłoby wyjeżdzenie gazu do zera po czym zatankowanie 10L wtedy będziesz wiedział ile dokładnie zrobisz km na 10L. Co do wyniku to też jestem sceptyczny , jakbyś jechał koło 80-100km/h równym tempem to tyle by wyszło ale nie ma opcji zebyś spalił 9L przy predkosciach 140-200km. Edytowane 5 Lipca 2010 przez Mordulec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 (edytowane) wiem,że to nie jest super miarodajne,ja się bardzo ucieszyłem jak zobaczyłem wynik:) zrobię jej może kiedyś taki test,bardziej dokładny;sprawdzalem to bardziej z ciekawości jak jest ustawiona ta sekwencja,bo jak wiesz mialem z nią problemy małe.To czy mi spali 8litrów czy 12 lpg to naprawdę nie jest różnica i nie zamierzam tego śledzić.A tym bardziej,że nie jeżdżę z takimi prędkościami zazwyczaj. Wczoraj znowu mialem przygody na zimnym, na benzynie, a dzisiaj jak szedlem odpalic z zamiarem wycieczki na komputer to wszystko hula aż miło:) Wystarczy,że człowiek pomyśli,że trza odwiedzić mechaniorów to od razu wszystko ok:)Musze ją chyba czasem postraszyć. aha-zauważyłem,że mam mniejsze spalanie w przedziale 110-130 niż w przedziale 80-100,bo przy wyższych prędkościach automat sobie wrzuci już wyższy bieg,a wczesniej się waha,także...na autostradzie mi wskazywał 6litrów cały czas:) chwilo trwaj-jesteś tak piękna:) Edytowane 5 Lipca 2010 przez Wilkov Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 6 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 (edytowane) sorki nie chcę się kłocić, autostrada czy nie, przy średniej na poziomie 150 km/h nigdy nie spali poniżej 9 litrów i bez znaczenia czy jest to benzyna czy gaz, 2,5 litra to 2,5 litra i to w trumnie a nie nowoczesny diesel http://www.autocentrum.pl/?FF=307&makeid=2&modelid=60&genid=930282853&filtr=1&engineid=5811&yearfrom=1989&yearto=1996&trybopinii=1 Edytowane 6 Lipca 2010 przez Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 6 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Tą ze Szprotawy odradzam na pewno była katowana na tamtejszym lotnisku " WIECHLICE" Co do spalanie to nie wiem miałem poprzednio E34 tylko ze w kombiaku i 2.0 M50 i powiem szczerze że spalała 14-15 litrów gazu na mieście a w trasie przy maks 110 jakieś 9 litrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 6 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 moje 525 24v na sekwencji gazu pali mi we wrocławiu 17l na trasie 10 na benzynie troszke mniej nie podbieram sie ekonomizerem bo on bzdury pokazuje wiadomo... to chwilowe spalanie raz pokazuje nawet 6l a potem wskazówka chowa sie pod zegary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 6 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 mi wyszło tak na stacji-te nieszczęsne 9 na 80 km autostrady i 13l po mieście(fakt-jeżdże spokojnie i raczej w godzinach,gdy nie ma korków).od tej pory przestaję liczyć spalanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 7 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 MARSZAL kolego wlasnie mialem Ci wczoraj zaproponowac rano moje 525 ale jednak nie bo ja mam taka chorobe.. mianowicie czasami jest tak ze wstaje rano i od razu na ustach mam " sprzedaje auto" tak o poprostu 3 auta tak sprzedalem Ale sie tym razem pohamowalem... nie wiem skad ta choroba moze dlatego ze auta mi sie strasznie nudzą zawsze auto max pol roku mialem a moja 525 juz mam 9 miesiecy !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komin Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 WITAM Koledzy oglądał ktoś może tą BMW za 7800 zł bo chcę ją jutro obejrzeć ale nie wiem czy warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 M3-mam podobnie:)tę e34kę sprzedałem już z 4 razy a mam ją od półtora miesiącą:)jak do niej wsiąde to mi szybko przechodzi:) Poza tym,gratuluję-9miesięcy...i co się z tego urodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 nie mam pojecia choc to jest rekord 9 miechów razem nie wiem dlaczego ale najczesciej auto mi sie nudzi po 3 miesiacach a z ta e34 tak nie jest dzis wrocilem z warsztatu z new amorami wahaczami i sprzeglem robie sobie ja i bede latał nie zamierzam sie rozstawac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi