///M3 Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 ja robie terror w rejonach twardogóra miedzybórz odolanów sośnie granowiec chojnik itp tam mozna spotkac mojego szalonego granatowego szerszenia a w szczegolnosci przezjezdzajacych kolegów przez ten obszar prosze o uwage jesli gdzies pojawi sie Omega A granatowa uwaga ona potrafi latac !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 obecnie grasuję po wielkopolsce i jutro zachodniopomorskie...dostałem do przetestowania unidena...witaj wielkopolsko:) golf do tłuczenia po lesie? no po to chyba został stworzony? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Ale nie chodzi mi o wypozyczenie, tylko o jakies zrzeszone zawody. Pytam bo widzialem kiedys u znajomego na NK informacje o jakis wyscigach amatorskich i zaciekawilo mnie to troche Wiem ze bedzie organizowany u nas Lemoniada GP. Termin bede mial na dniach A wracajac do tematu. Ja tez wole jakies szalenstwa po zakretach itd, gdzie sprawdza sie umiejetnosci kierowcy i to sa wyscigi takie, ze samochod ktory ma 100KM moze miec lepszy czas od takiego, ktory ma 200KM. Kierowca sie liczy M3, piszesz ze na cwiartke jest bezsensu bo mozna rownie dobrze po prostu wziac dane z katalogu i wszystko wiesz. Cwiartka jest dobra, ale dla samochodow w ktorych wiecznie sie dlubie. Zawsze cos poprawiasz, modyfikujesz, i caly czas miernikiem twoich prac jest czas jaki masz na 400m. Do tego wszedzie na swiecie scigaja sie na cwiartke wiec masz do czego sie porownac. A tak BTW, cwiartka jest dobra np do takich: p.s. Trasa zloty stok uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 ja tez lubie ćwiartki najbardziej chyba z colą albo sokiem pomaranczowym w takich przypadkach jak wozu podales w linku to tak niech sie kroja na cwiartke ale nie seryjnymi to wtedy tak jak mowie popatrzcie w katalog i wiadomo kto wygrał a co do trasy to tyle lipy jest ze nie wiesz z kim sie zabierzesz na zakrety... mozna trafic na amatora ktory lubi popisy choc nie wie co z czym sie je.. i na takiego kolega trafil i gosciu pojechal w kukurydze :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi