Wilkov Opublikowano 7 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 M3 chyba chodzi o taką asfaltową pośród lasu...:)wąsko i kręto...na Milicz się super leci pod tym względem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 7 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 aaaaa to droga dojazdowa do mojej wsi wlasnie taka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 7 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 wlasnie o to chodzi ja wole jednak trase na milicz ale z goszcza tam jest hardcore naprawde... cieeezka sprawa zeby polatac ale generalnie sie przejezyczylem i chodzi o trase posrod lasów olesnica ostrow wlkp i wiele innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 7 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Na Goszczów nie smigalem,ale nadrobię a tak-na Kalisz trasa jest fajna:)Czasami jadąc w rodzinne strony wybieram tędroge,mimo,że nadrabiam jakies 50km.Większa frajda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 8 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 ja do rodziny jezdze na ostrów pieknie sie tam lata i wielu wsioków mozna spotkac po drodze a ta ciezka trasa to jest goszcz - milicz generanie nie nadaje sie do wyscigów bo czasami wąsko kręto i drzewiasto ale adrenalina jest pierwszy raz jak jechalem po kuzyna na polmetek do technikum lesnego to w moim wowczas scorpio absy zgubiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Trasa z Wroclawia na Ostrow! (nie na Kalisz ) jest faktycznie fajna. Chociaz zdradliwa, sa 2 zakrety na ktorych sie mozna ostro przejechac No i jak spadl snieg zima to juz byla lipa, bo busem wyprzedzic tira ciezko bylo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Droga ta sama:)ja dalej jeszcze,za Calisię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Ciekawe jak bedzie cieplutko jak jakas sarenka z rodzinka wyskoczy albo co gorsze dzik to bedzie cieplutko ale w majtkach sam mieszkam na wsi w ze stron mam las wiec nauczylem sie pokory dla zwierzatek przecinajocych asfalt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 święty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 9 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 jak sie jedzie 90- 100 to sarny wychodza przed auto a jak sie jedzie szybciej to nie zdąza wychodzą za autem ta droga na ostrow jest swietna i te zdradliwe zakrety to dobre wyzwanie ja akurat tam jezdze nawet co tydzien znam na pamiec droge i uwielbiam ale jest jeszcze trudniejsza na ostrow przez twardogóre gorsza nawierzchnia ale tez nie latwe te zakrety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Ja generalnie nie lubie dziury na dziurze... Wszystkich sie ominac nie da, a nie ma nic gorszego jak trzask felg w kabinie A co do dzikow to wlasnie na trasie DW - POS, przed Miedzyborzem kilka lat temu rodzinka dzikow mojemu ojcu sie wybrala na droge... Trzeba uwazac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 10 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 co do sarenek to przypaprałem w jedną parę lat temu świeżo pomalowaną 190-tką... na szczęście przy około 40km/h i wszystko byłoby w miarę, gdyby nie fakt, że po tym potrąceniu jechałem sobie spokojnie na chatę i nagle mi się maska otworzyła i przypieprzyła w szyba przy okazji gnąc zawiasy maski, co podwoiło koszt remontu sarenkom na drodze zdecydowe: nie!!! :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 10 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 no wiadomo trzeba uwazac na sarenki itp a w miedzyborzu wiele ich nie ma.. najlepiej jest jak sie z chojnika zjedzie na sosnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 10 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 proste są dla szybkich samochodów,zakręty dla szybkich kierwców:) ja podpisuje się pod tym na ćwiartkę też liczą się umiejętności i wyczucie auta, ale nie ma co porównywać tego do jakiś konkretnych OS'ów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi Opublikowano 10 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 ja jakis czas temu wpadlem w ogromna watache dzikow mimo ze jechalem pozno i w miare wolno ...nie przekroczylem ograniczenia ogr 90 ja jechalem ok 75 . dzikow ok 30-40 od rowu do rowu (nie wiem jak sytuacja wygladala dalej bo moze ich bylo wiecej) gesiego po 3 w rzedzie ...udalo mi sie ominac 2 i wpasc w 3ciego . od tamtej pory jak nie moge jechac na dlugich nie przekraczam 60 na tej trasie. Żórawina-Wrocław. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 11 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Z sarnami to w ogole najgorsze jest to, ze wydaje sie ze biegnie jedna, my ja ladnie omijamy a tutaj nagle reszta rodzinki wylatuje I tak jak kolega mowi, moga byc 2 a moze byc ich 30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 11 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 święty? Swiety to moze nie jestem ale tych zwierzatek jak by nasr,,,,,,,,, i to po zmieszchu chyba ze masz taki klakson jak pan listonosz ma gwizdek na psy to wtedy mozesz pedzic ile chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 11 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 to ze sarny chodza cala rodzina to normalne jest ale ze dziki w grupach po 30 szt to nigdy o tym nie slyszalem i nie widzialem dziki jak juz to matka z dzieciarami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 11 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 to ze sarny chodza cala rodzina to normalne jest ale ze dziki w grupach po 30 szt to nigdy o tym nie slyszalem i nie widzialem dziki jak juz to matka z dzieciarami oj chodza bys sie zdziwil pare lat chodzilem na polowania i widzialem takie watachy w akcji we wiosce obok taka watacha zniszczyla ogrodzenia z plyt betonowych szla jak taran wiec dzik to nie przelewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 11 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 ja chyba jednak wole sarne od dzika dzik jest za twardy robi spustoszenie z samochodem sarna jednak jest delikatnym zwierzatkiem w porownaniu do dzikusa generalnie w trasówce nie wazne jest az tak auto jak umiejetnosci np kuzyn ma Omege A 2.0 bez gazu i odchodzi wielu potworom ostatnio gosc z ostrowa spuszczal sie e38 4.4 za nim i ciezko mu to szło choc na prostych dochodzil mu na zderzak w moment tak na zakretach babcia pela robila mu papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 12 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 ja się wyszalałem w sobotę...najpierw robiliśmy z kumplem motyw z deathproofa dla gawiedzi-ja za kierą,on na dachu...i chyba jasne,który motyw z filmu był przerabiany. Prędkość na piaskach-80km/h, prędkośc na asfalcie-100km/h. Motyw przerabiany wielokrotnie(przez niego przynajmniej)wcześniej,dlatego takie prędkości. a później mały offroad volvo serii 800:)pobawiłem się nieźle, w ciasnych zakrętach na piasku,pomimo wady konstrukcyjnej i w miarę miękkiego zawieszenia pozytywne zaskoczenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 w ostrowskich lasach latałem jak pisalem z kuzynem golfem II 1.6d w automacie to jest jazda dopiero nie dosc ze ledwo sie kupy trzyma to jeszcze lasek piach itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 no tak...golf w tym dieslu to w ogóle jest szaleństwo:)a już z automatem...witamy w krainie,gdzie czas się zatrzymał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 dokładnie to nie jedzie wcale ale mysle ze przyznasz mi racje ze do tłuczenia po sciezkach lesnych to jest idealny sprzet a jaki ubaw !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 A to Chynowa, Niedzwiedz, Antonin :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi