Kevin Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Łeeeee to tanio i ślicznie naprawde! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 16 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Łeeeee to tanio i ślicznie naprawde! dzięki widziałem Twoją jakoś chyba parę dni temu w galerii na parkingu, wiadomo - kosa wydech już po korektach, moim zdaniem wygląda za***iście chociaż nie idealnie ale przy fajach to i tak najwyższych lotów poezja po weekendzie walnę parę fotek w temacie o moim aucie, to wrzucę też tutaj i będzie można pooglądać efekt z różnych kątów za korekty mam jeszcze kupić flaszke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 17 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 A ja wczoraj dostalem wycene wykonania wydechu do mojej Koszt komorowego z dyfuzorem wyniosl mnie 538zl z przesylka, ma podniesc moc i podrasowac dzwiek Na poczatku sierpnia sie zamontuje Cena ok? jak sadzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 18 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 no cena bajera, jak Ci zamontują koniecznie będziesz musiał podzielić się wrażeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi