Motogen Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Witam, Czy sprężyny przednie i tylne z 330d pasują do 318 (r4)? Czy różnica jest tylko w dopuszczalnym obciążeniu? Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Raczej wątpliwe by pasowały - np z powodu innej masy silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 jeśli chcesz mieć cross&country to zakładaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 miałem to samo napisać co poprzednik, fajna terenówka będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Dokładnie, auto raczej pójdzie do góry. Dla przykładu szwagier miał w swojej 320 sprężyny od 318 i auto siedziało niziutko, po wymianie na właściwe jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 A jak się wrzuci do sedana 330d sprężyny z trumniaka 330d??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 To chyba nie będzie rzadnej różnicy. Zapytaj u kogoś z allegro kto tym handluje, czy jest różnica. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darioital Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 A jak się wrzuci do sedana 330d sprężyny z trumniaka 330d??? W trumniaku jest rozklad masy50/50 ale warto zapytaćnp na karkonoskiej kolo szkoly za zajezdnia w strone bielan handluja zawiecha kayaba od lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Te sprężyny o których pisałem to mtechnic, chcę je wrzucic bo mam nadzieję, że trochę siądzie na nich auto. Jeśli nie będzie efektu to chyba kupię te... http://bmw3er.pl/viewtopic.php?t=11016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motogen Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 No nic zobaczymy co będzie po założeniu. Kupiłem właśnie takie Eibachy ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi