E34-Patryk Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Jeden jedyny post na forum...ciekawe czy to wiarygodna opinia czy jakaś konkurencja To samo pomyślałem, jeden próbował zrobić reklamę, drugi wręcz przeciwnie. Pewnie się tak po różnych forach ganiają i jeden drugiemu życie zatruwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanSAN Opublikowano 2 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Jeden jedyny post na forum...ciekawe czy to wiarygodna opinia czy jakaś konkurencja No cóż każdy może mieć swoją opinię. Ja serwis poleciłem, bo mnie fuszerki nie odstawili i wszystko było i jest z lakierem super. Koszt fakt spory, ale wiedziałem, że za tę cenę dostanę porządnie wykonaną robotę. PS. Nikogo przecież nie zmuszam do korzystania, jak ktoś chce to proszę bardzo, bo wg mnie warto, jeśli macie jakiś lepszy, to możecie mi zapodać namiar - być może sprawdzę przy następnej okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zioom Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 (edytowane) W związku z tym,że udało mi się dojść do porozumienia z firmą Sztukalakierowania,która zechciała honorowo załatwić całą sprawę,chciałbym napisać,że finalnie jestem zadowolony z wstępnego zakończenia tej trudnej sytuacji,jednocześnie po tym,co zaproponował właściciel,mogę wycofać mój wpis na temat niesolidności firmy w związku z reklamacją,którą złożyłem i cieszę się,że są gotowi stanąć na wysokości zadania. Dziękuję i pozdrawiam wszystkich. Edytowane 17 Września 2013 przez Zioom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tequila Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Witajcie, zna ktoś jakiegoś solidnego lakiernika w Rawiczu lub w okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perkoz Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 siema siema dolanczam się ... to prawda komora to tylko udogodnienie ale i dużo dale efekt malowania w dużym stopniu zależy od przygotowania i materiałów jakich używamy wiem bo sam maluje jestem po szkole lakiernikiem ale w zawodzie nie pracuje jedynie po godzinach u siebie znajomym robię na wiosnę swoje e30 zaczynam malować to ocenicie moją pracę niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songo Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Witam. Możecie mi polecić kogoś kto zrobi mi małą poprawkę lakierniczą na zderzaku? Żona przydzwoniła w krawężnik i mam pęknięcie idące od halogenu w dół - trzeba pospawać i polakierować. Najlepiej Oława i okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALn Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Nie wiem jak w oławie, ale wiele dobrych opinii słyszałem o tym warsztacie zajmują się tylko spawaniem Zdjęcia Realizacji ... zobacz sobie ich pracę i ofertę usług (do wro aż tak daleko nie jest ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songo Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Nie wiem jak w oławie, ale wiele dobrych opinii słyszałem o tym warsztacie zajmują się tylko spawaniem Zdjęcia Realizacji ... zobacz sobie ich pracę i ofertę usług (do wro aż tak daleko nie jest ) Mieszkam we Wro więc nie ma daleko i nawet byłem już w tym warsztacie obgadać kwestię pospawania Ale zostaje jeszcze polakierowanie tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALn Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 to z ciekawości ile Ci krzykneli za pospawanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songo Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 to z ciekawości ile Ci krzykneli za pospawanie ? Dokładnie nie powiedział - od 80 do 120zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Dokładnie nie powiedział - od 80 do 120zł czyli 120 8) heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 czyli 120 8) heh możliwe że jeszcze bedzie 140 bo dużo roboty przy tym było hehhe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 u nas jeśli spawamy element i później malujemy to za spawanie już nie kasujemy:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zazdrosny17 Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Zapraszam do najtańszej lakierni na dolnym śląsku <a href="http://lakiernik-wroclaw.pl/>lakiernia samochodowa wrocław</a> Profesjonalna kabina Wykwalifikowani pracownicy Zastępcze auta Zapraszam na naszą stronę internetową: Lakiernia Samochodowa Wrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Akurat w tym temacie słowo najtańsza wcale nie jest takie pożądane Wielu z nas może zapłacić więcej, nawet sporo więcej, ale za konkretną jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Miedzy Trzebnica, a Oleśnicą jest lakiernik. Brał 250zl za element. Ma mieszalnie farb, komore itp. Pamietam, ze mial duzo fur, ale to przewaznie rozbutych na handel robil dla handlarzy. Minus jest tylko taki, ze jest paprok. Nie zabezpiecza dobrze srodka i masz potem naloty na tapicerce itp. ;/ Ale zalezy czym sie kierujesz- Ceną, czy efektem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 (edytowane) Ceną, czy efektem Pytanie z pokroju: "chcesz zjeść smacznie i dobrze zapłacić czy zapłacić mało i mieć sraczkę"...Szczerze powiedziawszy moja bryka trafi do lakiernika prędzej czy później. Oczywiście w celu pomalowania auta od nowa ale bez usuwania tak wspaniałej powłoki jaką jest KTL'ka. Wybiorę najlepszą firmę (nie koniecznie najtańszą) na rynku. Po to źeby mieć pewność, że jak się coś spieprzy to za to zapłacą. Edytowane 22 Września 2014 przez 5oul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 luzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnkaH Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Ja zdecydowanie wolę zapłacić, tyle ile za taką pracę się faktycznie należy, niż robić coś po kosztać z niewiadomym efektem, albo opłakanym więc. Ostatnio zdecydowałam się na skorzystanie z usług BlueBear . Kokretnie chodziło mi o odnawianie lakieru samochodowego i jak na moje babskie oko, bardzo ładnie to wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Aha. No to dobrze, teraz pewnie cały maxbimmer bedzie jeździł do nich, taaaaka rekomendacja :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skopster Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Nie orientuje się ktoś ile kosztuje polakierowanie elementu u Dąbrowskich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi