mati Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 wiem ze temat pare razy juz sie przewinal przez forum ale chce troche swiezych informacji. mianowicie szukam dobrego i taniego lakiernika... wiem ze te dwa okreslenia z reguly sie wykluczaja ale moze ktos kogos zna, albo nawet sam potrafi lakierowac. chodzi mi o malowanie e36 saden. dobry lakiernik z olawy powiedzial mi 2000zl za calosc. jest sens zebym szukal czegos tanszego? macie moze jakies kontakty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sulek Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Ja również dołączam się do prośby, dobry lakiernik, który pomaluje, dobrze, żeby ruda nie wyszła po 12 miesiącach, no i potrafi dobrze walczyć z rudą - we Wrocławiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imilo Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Dobry lakiernik jest we Wrocławiu na przeciwko Korony na Rakowej Mielczarek się nazywa chyba o ile dobrze pamiętam tylko on nie należy do tanich 350 zł za element ale lakier jest położony idealnie bez piłowania lakieru ja właśnie tam oddam bo widziałem gościa robotę i nie ma do czego się przyczepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 28 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 no wlasnie temat sie troche rozwinal. bylem dzisiaj u 5-ciu lakiernikow w olawie i jestem w szoku jak ceny urosly. ten lakiernik ktory mial mi malowac cale auto za 2000zl teraz chce juz 2700... jest koles ktorego plecil mi Forest i on elegancko lakieruje. powiedzial mi 2500zl- i to juz po znizce ale do tego musialbym jezdzic z jego naklejka na bocznej szybie o wymiarach 20/10cm... troche mi to nie pasuje ale wiem ze lipy nie robi bo widzialem foresta przod. jeszcze szukam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Mi lakiernik lakier dobrze położył i baze i klar (2000pln)ale narobił szkód podczas składania(zniszczone uszczelki drzwiowe i zapylone szyby)także polecać go nie wypada. Jeszcze na małą polerkę musze jechać i rece mu polamac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ-730 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Mati zadzwoń do Jarka na Kazimierza Wielkiego bo podobno robi całkiem nieźle lakier. Z cenami to nie wiem ale jak zadzwonisz to pewnie się dogadacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 nie wiem ale dla mnie pojecie dobry lakiernik jest jakies abstrakcyjne ... u kogo bym nie malowal, ile bym nie zaplacil to i tak cos bylo nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Wszyscy lakiernicy to ...... nie potrafie tego zrozumiec i nie rozumiem ich!! Kazdy obojetnie co by nie robil, zawsze cos zje... jak jedno im sie uda to cos innego spiepsza, zawsze problem, tak jak mówi tazunio. W sumie to raz 5 lat temu malowalem swoj wóz i do dzisiaj jest git, ale potem juz nie trafilem dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sulek Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Wszyscy lakiernicy to ...... nie potrafie tego zrozumiec i nie rozumiem ich!! Kazdy obojetnie co by nie robil, zawsze cos zje... jak jedno im sie uda to cos innego spiepsza, zawsze problem, tak jak mówi tazunio. W sumie to raz 5 lat temu malowalem swoj wóz i do dzisiaj jest git, ale potem juz nie trafilem dobrze. A gdzie malowałeś i było dobrze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imilo Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Bo z lakiernikami to jest tak że byle łoś pomalował gdzieś kiedyś 3 auta i już myślą że sami mogą malować bo u kogoś pracować się nie opłaca i malują byle w szopie bez kabiny bez pieca jak coś się przyklei to stały teks to się spoleruje. A tak naprawdę ludzi którzy potrafią dobrze wylać lakier jest bardzo mało ale ten co podałem wyżej z Rakowej jest bardzo dobry sprawdzony i cenni się za to co potrafi. Ja mu będę teraz auto oddawał i będziecie mogli zobaczyć jego robote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sulek Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Malowanie a walka z rudą to chyba trochę inne rzeczy, tak mi się przynajmniej wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Malowanie a walka z rudą to chyba trochę inne rzeczy, tak mi się przynajmniej wydaje. Dobrze Ci się wydaje- to dwia różne tematy. Ja lakierników mam dwóch koło oławy (robie od hohohoh sam juz nie pamiętam) i koło czajkowowskiego (dobrze robi ale się ceni) Obaj OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Ten najlepszy to w Brunowie kolo Lubina Polkowic, malowal czy maluje fury dla salonu VW Audi bo to rodzina i tam pomalowal 5 lat temu i do dzis nic nie wyszlo, zreszta malowale ze wzgledu na rysy nie wypadkowosc czy rdze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Mati zadzwoń do Jarka na Kazimierza Wielkiego bo podobno robi całkiem nieźle lakier. Z cenami to nie wiem ale jak zadzwonisz to pewnie się dogadacie. dzieki wielkie jeszcze sie rozgladam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sulek Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 chiccoo, możesz mi dać namiary na tego gościa na Czajkowskiego we Wro, pogadam sobie z nim. Bo zastanawiam się czy lepiej jest kupić używany elementy i go wspawać czy zeszlifować rdze w moim aucie. Rdza jest na tylnym pasie koło światła, pod klapą bagażnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 dobrze polozony lakier , dobrym sprzetem w odpowiednich warunkach i odpowiednimi rekoma to koszt 5-6 kpln (niestety cenia sie ;/ ) ale zawsze mozna znalezc kogos kto polozy taniej i nie duzo gorzej ale jak ktos wymaga ze polozony lakier za 2klpn bedzie idealny albo przetrzyma probe czasowa porownywalna do fabryki no to troche sie przejedzie kilku kolegow malowalo w auto masters czy cos takiego na ul niedzwiedziej podobno faktycznie sa fachowcami , kiedys tez cos mialem malowac u nich ale po rozmowie telefonicznej gosciu mi w ogole nie podszedl i zrezygnowalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 7 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 (edytowane) dzieki za namiary i wasze opinie. juz znalazlem lakiernika i w jego rece oddalem swoja bmue... za 3 tygodnie bedziecie mogli ocenic efekt koncowy Edytowane 7 Lipca 2010 przez mati Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 7 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Gdzie oddałeś auto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 7 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 do Waldka... wybralem najciemniejszy z mozliwych lakierow i czekam. poza tym tym tylko on podjal sie naprawy wszystkich wgniotek, odgniotek i innych wygniotek. dopiero wczoraj mu oddalem auto ale bede regularnie go odwiedzal w zwiazku z sesja fotograficzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 7 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Myślę, że będziesz zadowolony. U mnie dobrał lakier idealnie. No ale w Twoim wypadku maluje całośc więc tym bardziej powinno byc OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 7 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 mam nadzieje jescze troche i zachne wrzucac fotki. aha, i musze sie z toba umowic zebys mnie nauczyl wrzucac fotki tak zeby od razu sie otwieraly bo jestem komputerowy głąb... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darioital Opublikowano 7 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Dajcie jakies namiary na ..Waldka,, moze byc pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 7 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 mam nadzieje jescze troche i zachne wrzucac fotki. aha, i musze sie z toba umowic zebys mnie nauczyl wrzucac fotki tak zeby od razu sie otwieraly bo jestem komputerowy głąb... Spoko, zrobię Ci instrukcję Dajcie jakies namiary na ..Waldka,, moze byc pw Gdybyś chciał coś u niego malowac powiedz mu, że jesteś z Maxbimmera i masz numer od Foresta. Powinien coś opuścic z ceny. 660 835 099 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Ja mam numer do dobrego lakiernika, ale jak tak patrze na te wasze autka to najpierw wam podam nr do blacharza! hahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 7 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Ja mam numer do dobrego lakiernika, ale jak tak patrze na te wasze autka to najpierw wam podam nr do blacharza! hahahaha ehhh,- "cymbalistow bylo wielu..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi