woz Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Sprawdzilem i w E60 ET przod 20 i tyl 32. To jak to bedzie z tymi Oxiginami? Ale na oryginale? I tutaj mnie zagiales. Pierwszy raz sie spotykam zeby byla taka roznica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darioital Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 http://www.kolownia.pl/index.php/BMW.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Te dane spisalem z rozpiski felg, ktore mam. A znalazlem je na jakiejs stronie i tam wszystko bylo opisane. Ogolnie male chyba troche to z przodu czy mi sie wydaje? Do konca to sie na tym szczerze mowiac nie znam, poznaje temat dopiero. Ale fele kupie chyba zima, bo dowiedzialem sie, ze mozna niezle rabaty spotkac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 siemanko wie ktoś może gdzie można zrobić dystanse we wrocławiu??? lub w okolicach??? prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 mozesz sprobowac w tej tokarni za moim domem. musisz zrobis rysunek techniczny (nie musi byc odkladny) i koniecznie wpisz tam wymiray i mysle ze ci wytoczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi