mateo Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 mam problem przestały mi działać czujniki parkowania pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ-730 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 A masz fabryczne czy sztukowane ?? Pierwsze co to przekaźniki i bezpieczniki do wglądu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo Opublikowano 27 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 mam fabryczne chyba juz taki kupiłem a kolego gdzie sa te przekazniki i bezpieczniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ-730 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=DH31&mospid=47554&btnr=61_1279&hg=61&fg=20 Plus jak mniemam pod tylnym siedzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 jak kolega wyzej tez stawiam na bezpieczniki. chyba ze cos na instalacji elektrycznejale watpie. bezpieczniki albo przekazniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo Opublikowano 28 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 jeszcze mam tak że jak właczam wsteczny piszczy przez około 5 sekund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 tak jest jezeli padl czujnik tez nie bedzie dzialalo musza byc wszystkie sprawne wlasnie to przerabialem wymienilem 1 czujnik i znow dziala. Sprawdz reka dotykajac czujniki jezeli jest sprawny to lekko poczujesz wibracje.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo Opublikowano 28 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 dzięki jutro sprawdzee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBEK73 Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Czasm kabelki w czujnikach się oblamują i wystarczy że jeden kabelek się obłamie a żaden czujnik nie będzie działał przerabiałem to u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi