imilo Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Witam dziś wyświetlił mi się taki alert: check cooent level czy jakoś tak bo piksele na liczniku zanikają i nie wiem co te znaki oznaczają? Jak ktoś wie to z góry dziękuje mam książkę po polsku ale tam są tylko niemieckie tłumaczenia a tego na złość nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Powinno być "Coolant level" i oznacza zazwyczaj braki płynu chłodniczego , sprawdź , dolej i po sprawie Mam nadzieję że Ci pomogłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 dokładnie, sprawdź stan płynu chłodniczego (poza tym znajdź w necie komunikaty po angielsku jest też rozpiska z tłumaczeniem na PL) jeżeli stan płynu będzie ok to sprawdź czujnik bo pewnie jest uszkodzony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imilo Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 (edytowane) Dzięki wielkie chłopaki wasza pomoc jest bardzo pomocna tak bym dochodził co te zanikające piksele mogą oznaczać. Dziś jeszcze sprawdzę stan płynu chłodniczego. PS. A jest możliwość bez wymiany licznika naprawić widoczność tych pikseli??? Edytowane 24 Czerwca 2010 przez imilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 jest poczytaj na ten temat w necie. naprawa znikających pixeli e38/e39, albo bad pixele e38/ e39 trochę już na ten temat tutoriali powstało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imilo Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Dziś dolałem płynu bo fakt było mało i było ok ale wracając z pracy znów pojawił mi się ten komunikat wiec przyczyna może być w czujniku mówicie? Czy może uciekać gdzieś ten płyn jak obstawiacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 hmmm sprawdź raz jeszcze poziom płynu, jak nie znika to czujnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalijac Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Witam ,ja mam ten sam problem -za niski poziom płyny-myślę o wymianie czujnika, ale gdzie on się znajduje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imilo Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Z tego co ja się zorientowałem to jest pod zbiorniczkiem płynu tylko tam coś wymacałem i koszt chyba 140 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi