SammyMax Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 może i ja się wybiore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Tomek - "Tyle, ze dwa pasy", straszne rzeczy, w Polsce na powiatowej sa conajmniej po 3 w kazda strone :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 No to jak czerwiec to my odpadamy na pewno Urlop od pierwszego dnia sierpnia, więc ****. A żeby było śmieszniej to w sierpniu lecimy do znajomego do Niemiec na parę dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 A zabrałby mnie ktoś? Oczywiście nie na "krzywy ryj" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 (edytowane) No i co robimy z tym wyjazdem? Termin który wygrał pokrywa się ze zlotem w Gostyniu. Natomiast czerwiec nie pasuje Śliwie który chciał z nami jechac. Co proponujecie? P.S. I oczywiście kombinujemy tak by zapełnic maksymalnie miejsca w autach, nie ma sensu by ktoś leciał swoim autem sam lub z ewentualnie z jednym pasażerem. My z Młodą i Juniorem możemy jedną osobę zaprosic na pokład. Edytowane 18 Marca 2011 przez Forest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Mi obojetnie.... Trzeba by zaczac kaske zbierac u skarbnika i niech kazdy wpisuje co kiedy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 dajcie konkret,postaram się dostosować. kiedy,na ile i za ile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Jak dla mnie to czerwiec i miesiace wakacyjne kiepsko wychodza. Moze warto poczekac i zrobic wypad poznym latem? Albo postarac sie tak dostosowac termin, zeby kazdy chetny mogl sie wybrac. Ja i tak pojade swoim i moge kogos zabrac, no bo jakos sie do Wrocka dostac musze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Według mnie konkretnie wyjdzie jak wypiszemy wszystkie weekendy do wrzesnia z tytulem ankiety: Który weekend NIE PASUJE Ci by pojechac do muzeum. I pojedziemy w ten weekend ktory bedzie mial najmniej gloosow 2 lub 3 Może dziwne ale odpowiednie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 i tak zawsze komus nie bedzie pasowal termin jeszcze sie taki nie urodzil co by wszystkim dogodzil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 18 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Jeśli termin który wygrał pokrywa się z Gostyniem to wyjazd w tym okresie oczywiście odpada. Oczywiście i normalne że jesli bedzie sie mówić luźno,teraz jedziemy a inny forumowicz nie bo wakacje, praca etc. to nie dojedziemy tam nigdy- a ja taki temam dałem na forum w zeszłym roku i jakoś du** z tego była. Termin wyjazdu to termin który zają w ankiecie nr2- takie jest moje zdanie, a terminy wyjazdu 1 i 2 szły łep w łep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Ale tak fakt faktem, pomijajac wszystko kto moze i kto nie moze, ze wrzesien to bardzo dobry termin na wyjazd? Nie za zimno, nie za cieplo, pora fajna ogolnie. Jednak decyzja nie nalezy do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Ja też byłbym za wrześniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Mi jest obojętnie . Oprócz pierwszego weekendu w czerwcu pasuje mi wszystko Dobrze Micnic napisał- wszystkim nie dogodzimy i raczej ciężko będzie zgrać, aby pasowało każdemu:). My np we wrześniu wybieramy się gdzieś za granicę na wakacje .... więc raczej odpadamy. Ale może coś zmieni się w mojej pracy i będę mogła mieć każdy weekend wolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 30 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 I jak z tym wyjazdem? Bedzie czy znów umarł śmiercią naturalną- brak organizacji [ATTACH=CONFIG]10161[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Jestem za!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Przekładamy wyjazd na sierpien wrzesien?? Przeciez to tylko weekend... chyba ze pod koniec maja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Tylko trzeba sie liczyc ztym ze taki wyjazd mało nie kosztuje... sierpien? Sezon urlopowy, siano zaplanowane.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiewióra Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 sierpien? Czy są już jakieś konkrety co do wyjazdu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Czy są już jakieś konkrety co do wyjazdu? Brak konkretów Wiewiórko Temat raczej umarł jak co rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Ja tam generalnie mam w planie sie tam wybrac moze jeszcze przed zima, w jakis wolny weekend, jak podejme jakas decyzje to napisze, moze ktos sie dolaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi