chiccoo Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Kiedyś był temat i zginą śmiercia naturalną- brak chętnych Mowa o wyjeździe do muzem BMW w Monachium. Sądze że miło i sympatycznie było by wyruszyć grupką do tego miejsca i poznać historie "naszej" marki Czas napewno nie będzie stracony http://mapy.pomocnik.com/mapy-satelitarne/?mapa=345 http://www.bmw-museum.de/1/webmill.php?fx=g&id=630619 A tu kilka fotek z muzeum: http://www.google.com/images?hl=pl&rls=com.microsoft:pl:IE-SearchBox&rlz=1I7IRFA_en&q=museum+bmw+monachium&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=cawfTJvJO4SoOL6InOgL&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=5&ved=0CDoQsAQwBA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Pomysl zacny...pytanie-kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Jestem jak najbardziej za, jedynie co wg mnie trzeba bylo by zrobic to dobrac dogodny termin dla uczestnikow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBEK73 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Sierpień może tak pod koniec??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ-730 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Rewelka...Też jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 22 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Więc grupka sie zbiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 polece z wami, dajcie jakis rozsadny termin i dzien np. poniedzialek lub piatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Jak pod koniec sierpnia to ja nie dam rady- wywczas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 A ja wlasnie uwazam, ze weekend musi byc, co jak co, ale ludzie pracuja przewaznie, ja z reszta tez i dla mnie jedyny dogodny termin to weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Muzeum z tego co pamietam jest chyba czynne tylko od poniedziałku do piatku a weekendy mieli zamkniete. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Ale w sierpniu z tego co wiem szykuje sie dlugi weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 22 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Muzeum z tego co pamietam jest chyba czynne tylko od poniedziałku do piatku a weekendy mieli zamkniete. sprawdze jak nie bedzie na stronce to przedzwoni się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 no ja niestety także tylko weekedny;/chyba,że w drugiej polowie wrzesnia.Mam wtedy urlop i lecąć na poludnię moge zahaczyć o Monachium:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 22 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Napisał Mordulec Muzeum z tego co pamietam jest chyba czynne tylko od poniedziałku do piatku a weekendy mieli zamkniete.sprawdze jak nie bedzie na stronce to przedzwoni się http://www.bmw-museum.de/1/webmill.php?fx=g&id=630322& A więc tak: od wt do niedz i świeta 10-18 za 5 osób-osoba to koszt 9, 4 i 6 euro tylko nie wiem jak to rozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 to można jechac:)tylko po 3-4 osoby na autko,prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duchu0 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Ja tez chetnie bym sie pisal na taki wyjazd, tylko u mnie problem polega na tym ze nie dosc ze praca to jeszcze sesja poprawkowa sie szykuje. Wiec jak juz bedzie jakis sztywny termin to sie okresle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Ja tam poprawki mam we wrzesniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 A ja mam wolne- 20,07 do 14,08 więc jestem gotów, bo późnej na wakacje jedymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 (edytowane) Pozwolę sobie odgrzac. Może W TYM roku uda się coś zorganizowac Jacyś chętni? http://moto.money.pl/zaplanuj-podroz/ Wybrana trasa: Wrocław - Monachium, Niemcy 723 km | Czas jazdy: 6 godz. 51 min Edytowane 28 Stycznia 2011 przez Forest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Jestem ponownie za Przez niemcy dalej ale i tak tą droge polecam. Między hofem a chemniz górki ale i tak przyjemnie sie jedzie A72 pod warunkiem że 3 samochodów na plecach nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 pomyskl jest nie zly jak kiedys ale zeby wkoncu wypalil ja jak pisalem mam ciotke i kuzynke w monachium wiec mysle ze mogla by rozejrzecsie za ewentualnym noclegiem niedrogim i ogolnymi info na temat muzeum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 (edytowane) To ruszmy coś temat bo gadamy o tym któryś rok z góry i kończy się tylko na gadaniu. Chicco wrzucił info, że otwarte jest tam od poniedziałku do niedzieli. Śliwa uruchom tam ciotkę niech się rozejrzy za jakimś noclegiem który nas nie zrujnuje - nie musi miec 5 gwiazdek :wink: Jeśli chodzi o termin - moim zdaniem najlepiej byłoby leciec w jakimś miesiącu letnim - 700 km lepiej zrobic w słoneczku niż w śniegu :wink: Dzień tygodnia najlepiej chyba byłoby w SOBOTĘ. Wyjazd powiedzmy 3.00 - 4.00 z Wrocka. Nawet gdybyśmy mieli jechac w dwie, trzy fury to ja jestem na TAK http://www.autofun.pl/roznosci/muzeum-bmw-byliscie-tam-juz/news Oraz opis z wycieczki jednego kolegi z BMW Sport http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?t=53564 Edytowane 28 Stycznia 2011 przez Forest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 A to muzeum jest czynne w weekend ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 http://www.bmw-museum.de/1/webmill.php?fx=g&id=630322&A więc tak: od wt do niedz i świeta 10-18 za 5 osób-osoba to koszt 9, 4 i 6 euro tylko nie wiem jak to rozumieć Jeśli nic się nie zmieniło to w weekendy jest otwarte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Wiec trzeba zrobić dokładna datę, by ciotka sliwy nie wydała majatku na szukanie noclegu zmieniajac daty przyjazdu Wyjazd ok 4 moze byc ale bedziemy tam ok 12 i bedzie sie chodzic jak ząbi z horrorów pod wieczór. Ja bym proponował wyjazd po 12 na miejscu sie zaklimatyzowac, może wycieczka po mieście i spanie na drugi dzień zwiedzanie start ok 9/10 i wracamy wrocek by nas przywitał około 22/23. Ale to tylko moja głośna mysl. więc konkretna data, i liczba ludzi którzy do danego dnia zapłacą za spanie tzn. przekaże sie pieniązki na noclek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi