SoulRea Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 To tak jak bym przeczytał horoskop z Bravo Gir Lijo to ty czytasz takie skandaliczne czasopisma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 pewnie jest tam redaktorem naczelnym :p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Oto kolory przyszłości. Takie auta będą najmodniejsze - Świat http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,12648743,Jakie_kolory_samochodow_sa_w_tym_roku_najmodniejsze.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Czarna skóra robi swoje, nie ma jak to w krótkich spodenkach wsiąść do nagrzanego auta na skórę poparzenie 3 stopnia a skaczesz jak przy spotkaniu z 220V U mnie w wozie jest ciemny lakier i czarne skóry i jakoś mnie jeszcze nie poparzyło :bmwsexemofg3: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Ja też mam ciemną skórę i tragedii nie ma Tapnięte S dwójką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 ja też nie narzekam, ale Medrosa czasami pomarudzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 ludzie tak mowia ze jest tragedia jak czegos nie maja 19 gwint czarna skora jakos jezdze i nie narzekam zbytnio tylko na silnik :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 obecnie najpopularniejszym kolorem jest biały. HotMoney - Masz samochód w tym kolorze? Jesteś modny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Modny, czy nie miałem furaka białego, do tego mam cały czas busa i napewno osobówki takiej bym nie łyknął... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 ja tez nie.:biggrin: nie szaleje za az tak jasnymi autami :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Ja nie narzekam Mam jeszcze 2 czarne i jedno zielone i jakoś nie robi mi żadnej różnicy kolor żadnego z tych aut, chociaż focus mógłby nie być zielony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuza5 Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 (edytowane) biała beeema jakos wygląda a wyobraż sobie teraz np. białego fokusa.zielony- no jeszcze ok. ale to zalezy od gustu.ogólnie lubie ciemne kolory. podobaja sie mi więc auta czarne,stalowe,grafitowe,ciemno szare i szare :biggrin: a ja mam ciemno niebieskie i czerwone..i to czerwone..nie zachwyca mnie barwa. Edytowane 5 Listopada 2012 przez Zuza5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Właśnie prędzej kupiłbym białe niż czerwone, no chyba że ferrari Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 A my mamy pięknego czerwonego Seata Ibize i za sam kolor już ma 5 km więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 to moje drugie auto w kolorze białym pierwsze Bardzo Mały Wóz ,,maluch''' a teraz prawdziwe BMW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi