Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

zderzaki i progi do E46 sedan przed liftem

rush

Rekomendowane odpowiedzi

Poszukaj na allegro takiego kolesia, ktory robi zderzaki itp. na zamowienie. Kiedys jak chcialem do swojej E46 zalozyc jakies ludzkie i niewiejskie ospojlerowanie to znalazlem u niego fajne rzeczy. Ale w ogole nie przypominam sobie ani nazwy sprzedajacego, ani nic co mogloby Ci pomoc...

dzwoniłem do tych gości i powiedzieli że progi wykonane są z absu ale zderzaki z laminatu i że przygotowują się do produkcji zderzaków też z absu, tak więc powinny być dostępne gdzieś za około 2 miesiące. gość przy okazji dał mi telefon do szefa i powiedział, że szukają kogoś kto udostępni im e46 sedana na około 2 tygodnie żeby wszystko mogli dograć, a w zamian dadzą ten gotowy zestaw z abs za darmo :) dałem im kontakt żeby do mnie zadzwonili jak będą potrzebować auta, gość mówił że tak po 7 lipca będą mieli wszystkie rzeczy potrzebne i wtedy zadzwoni :) to kurna kawał drogi ale takie 2 kursy i powroty i tak wyjdą mnie dużo taniej niż cały komplet :)

Zawsze byłem i będe za oryginałem. Co fabryka to fabryka, szczegolnie z pod znaku ///M

popieram :D tez belem "chory" na liminaty ale Forest mnie szybko i bezbolesnie z tego wyleczyl. kupilem wlasnie zderzak przedni m power i przynajmniej wiem za co place...

rush jak masz co miesiac kupwawc i lakierowac nowy zderzak z laminatu (włókno, zywica, szpachla) to lepiej zaplac raz i ciesz sie dlugotrwaloscią : uwierz mi, juz to przerabialem

mati chyba nie czytałeś tego mojego posta :)

dzwoniłem do tych gości i powiedzieli że progi wykonane są z absu ale zderzaki z laminatu i że przygotowują się do produkcji zderzaków też z absu, tak więc powinny być dostępne gdzieś za około 2 miesiące. gość przy okazji dał mi telefon do szefa i powiedział, że szukają kogoś kto udostępni im e46 sedana na około 2 tygodnie żeby wszystko mogli dograć, a w zamian dadzą ten gotowy zestaw z abs za darmo :) dałem im kontakt żeby do mnie zadzwonili jak będą potrzebować auta, gość mówił że tak po 7 lipca będą mieli wszystkie rzeczy potrzebne i wtedy zadzwoni :) to kurna kawał drogi ale takie 2 kursy i powroty i tak wyjdą mnie dużo taniej niż cały komplet :)

jeżeli miałbym kupić to co teraz wystawiają to bym nie wziął, ale tu jest mowa o komplecie w całości wykonanym z ABSu, a na to już pójdę, zwłaszcza że za darmo :) tylko poniosę koszty podstawienia i odbioru auta :) o ile wszystko wypali ofkors :) jakbym miał kupić laminat to rzeczywiście prędzej wziąłbym m-pakietowy przód tylko :)