rush Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 prawie wszystkie pakiety stylizacyjne do e46 to szit totalny, ale znalazłem taki, który bardzo mi się podoba chciałbym jeszcze poznać wasze opinie, co o nim myślicie, w skład wchodzi zderzak przedni, tylny i progi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Jak dlamnie Bomba : Szkoda ze jeszce w sklad nie wchodza lusterka i przedluzenie tylnej kapy to by byla juz poezja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 mi tez sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Jeśli nie jest to laminat to rzecz warta zastanowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 20 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 tzn.? co to jest laminat, a z czego powinno być? napisz dokładnie co miałbym gościa pytać, bo się nie znam link do aukcji http://allegro.pl/item1076266577_komplet_zderzakow_bmw_e46_zderzak_take_design.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Nie jestem na 100% pewien ale to chyba zwykły laminat który zaraz połamiesz. Szukaj takich z ABS-u...Są trwalsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Poszukaj na allegro takiego kolesia, ktory robi zderzaki itp. na zamowienie. Kiedys jak chcialem do swojej E46 zalozyc jakies ludzkie i niewiejskie ospojlerowanie to znalazlem u niego fajne rzeczy. Ale w ogole nie przypominam sobie ani nazwy sprzedajacego, ani nic co mogloby Ci pomoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 20 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 na trzecim zdjęciu w aukcji jest napisane "made of abs", więc chyba będzie oki, ale jeszcze na pewno zadzwonię do gościa, bo oczywiście wolałbym nie kupić czegoś co zaraz połamie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 21 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 dzwoniłem do tych gości i powiedzieli że progi wykonane są z absu ale zderzaki z laminatu i że przygotowują się do produkcji zderzaków też z absu, tak więc powinny być dostępne gdzieś za około 2 miesiące. gość przy okazji dał mi telefon do szefa i powiedział, że szukają kogoś kto udostępni im e46 sedana na około 2 tygodnie żeby wszystko mogli dograć, a w zamian dadzą ten gotowy zestaw z abs za darmo dałem im kontakt żeby do mnie zadzwonili jak będą potrzebować auta, gość mówił że tak po 7 lipca będą mieli wszystkie rzeczy potrzebne i wtedy zadzwoni to kurna kawał drogi ale takie 2 kursy i powroty i tak wyjdą mnie dużo taniej niż cały komplet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Eee no taka sprawa to sama przyjemnosc, ja nawet jakbym mial cala Polske przejechac to bym sie zgodzil W koncu Twoj samochod bedzie moze jakims pionierem w tych klimatach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zawsze byłem i będe za oryginałem. Co fabryka to fabryka, szczegolnie z pod znaku ///M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 21 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 no racja, ale to jest praktycznie kopia zderzaków fabrycznych od M3, tylko dopasowana do sedana, jak miałaby być porządnie wykonana to dlaczego nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 A moim zdaniem sprobowanie czegos innego niz dokladanie M-Pakietu jest ciekawa opcja. Zawieszenia i tak sie nie zmieni, wiec ten M-Pakiet bedzie tylko wizualny, a tak to bedzie zalozone cos innego niz maja inni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zawsze byłem i będe za oryginałem. Co fabryka to fabryka, szczegolnie z pod znaku ///M popieram tez belem "chory" na liminaty ale Forest mnie szybko i bezbolesnie z tego wyleczyl. kupilem wlasnie zderzak przedni m power i przynajmniej wiem za co place... rush jak masz co miesiac kupwawc i lakierowac nowy zderzak z laminatu (włókno, zywica, szpachla) to lepiej zaplac raz i ciesz sie dlugotrwaloscią : uwierz mi, juz to przerabialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 22 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 mati chyba nie czytałeś tego mojego posta dzwoniłem do tych gości i powiedzieli że progi wykonane są z absu ale zderzaki z laminatu i że przygotowują się do produkcji zderzaków też z absu, tak więc powinny być dostępne gdzieś za około 2 miesiące. gość przy okazji dał mi telefon do szefa i powiedział, że szukają kogoś kto udostępni im e46 sedana na około 2 tygodnie żeby wszystko mogli dograć, a w zamian dadzą ten gotowy zestaw z abs za darmo dałem im kontakt żeby do mnie zadzwonili jak będą potrzebować auta, gość mówił że tak po 7 lipca będą mieli wszystkie rzeczy potrzebne i wtedy zadzwoni to kurna kawał drogi ale takie 2 kursy i powroty i tak wyjdą mnie dużo taniej niż cały komplet jeżeli miałbym kupić to co teraz wystawiają to bym nie wziął, ale tu jest mowa o komplecie w całości wykonanym z ABSu, a na to już pójdę, zwłaszcza że za darmo tylko poniosę koszty podstawienia i odbioru auta o ile wszystko wypali ofkors jakbym miał kupić laminat to rzeczywiście prędzej wziąłbym m-pakietowy przód tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi