pawel23 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 (edytowane) Witam mam pytanie wskazówka od temperatury zatrzymuje się przed połową na wskaźniku a powinna utrzymywac się na środku. Czy może być to wina termostatu? Proszę o szybką odpowiedź. Edytowane 23 Czerwca 2010 przez pawel23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Termostat do wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel23 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 na 100 procent termostat. wymiana łatwa. (sam robiłem) rozpinasz węże wodne na środku, odkręcasz sobie śrubki i wymieniasz! aha pamiętaj o uszczelce (kup nową)!! bo ja dałem silikon to musiałem poprawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel23 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 dzieki za pomoc bo o uszczelce nikt mi nie mowil a teraz bede wiedzial do uslyszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 25pln za uszczelkę w Aso:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi