Piotr Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 tak wyglądała budowa Millenijnego od strony Orbity: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 kiedy ty wyleciałeś na orbite ,że taką fote pstrykłeś pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 19 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 nad andersowem też byłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Piotrek daj znac jak nastepnym razem bedziesz latał albo pochwal sie co bierzesz pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 widze że ktoś sie bawił google earth Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Piotrek od zawsze chcial byc w kosmosie , a ze aktualnie jeszcze nie byl to jara dobry towar i odlatuje odrazu i laduje ze zdjeciami :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Mowiłem ze w delegacje poleciał , wkoncu od rana nie bylo go na forum :lol: <bmw_1> bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 19 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 chciałem wam pokazać co z góry widać ( jak odlot mam ) może niektórzy nie widzieli, <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi