Wilkov Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 kameralnie się widzę robi...może teraz dla odmiany ktoś dolączy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Witam:) Z przyjemnością podjadę jeśli w pracy nie będę musiał dłużej zostac... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 ja zależy czy ogarnę bumę i zrobię przegląd jak tak będę na troszkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ-730 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Będzie mikrospot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 (edytowane) 1. JJ-730 2.Energy & Basia 3.Mati & Daria 4.Wilkov 5. Forest & Młoda 6. Kosa 7. shade_ na 99%, nie wiem czy mi dres wyschnie 8. chiccoo 9. SEBEK73 z żonką jak będę miał wolne 10. rush & cindy okazało się, że będę we Wrocku, więc tylko badziewna pogoda może nas odstraszyć może jeszcze przyjadę z bratem i jego lepszą połówką Edytowane 24 Czerwca 2010 przez rush Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Rush bierz parasol, sztormiak, kalosze i widzimy się w niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Hej. Ja też się chętnie pojawię, o ile Krzysiek się wyrobi z robotą przy mojej buni (turbo i takie tam duperele ). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 1. JJ-730 2.Energy & Basia 3.Mati & Daria 4.Wilkov 5. Forest & Młoda 6. Kosa 7. shade_ na 99%, nie wiem czy mi dres wyschnie 8. chiccoo 9. SEBEK73 z żonką jak będę miał wolne 10. rush & cindy 11. Sebo_Wroc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Rush bierz parasol, sztormiak, kalosze i widzimy się w niedzielę leje z tego cały dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade_ Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 dla zainteresowanych na spocie,za drobna oplata moge odblokowac TV w czasie jazdy.jakby co pisac PW to 10minut roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 shade jaka opłata i przy okazji zapytam się czy jesteś taki magik co potrafi wgrać polski język? jeszcze mam pytanko czy ktoś z obecnych na spocie będzie miał do odstąpienia ramki na rejestracje maxbimmerowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 shade jaka opłata i przy okazji zapytam się czy jesteś taki magik co potrafi wgrać polski język? jeszcze mam pytanko czy ktoś z obecnych na spocie będzie miał do odstąpienia ramki na rejestracje maxbimmerowe? Hej. Jak znajde płytkę z softem to wezmę ją ze sobą. Miałbyś wtedy język polski i fajny ekran startowy... Furkę z warsztatu odebrałem, a więc jak nic nagłego mi nie wypadnie to będę miał tą przyjemnośc byc poraz pierwszy na spociku w waszym gronie. Jak co to do zobaczenia jutro. Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 (edytowane) Jarek wszystko hula OK? Zadowolony jesteś z usługi i ceny? OK, już przeczytałem w polecanych warsztatach Edytowane 26 Czerwca 2010 przez Forest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dread Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 1. JJ-730 2.Energy & Basia 3.Mati & Daria 4.Wilkov 5. Forest & Młoda 6. Kosa 7. shade_ na 99%, nie wiem czy mi dres wyschnie 8. chiccoo 9. SEBEK73 z żonką jak będę miał wolne 10. rush & cindy 11. Sebo_Wroc 12. Dread (jak nie będę smażył się gdzieś nad wodą..) Oooo.. Ma ktoś może zestaw żeby podłączyć m30 pod kompa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 1. JJ-730 2.Energy & Basia 3.Mati & Daria 4.Wilkov 5. Forest & Młoda 6. Kosa 7. shade_ na 99%, nie wiem czy mi dres wyschnie 8. chiccoo 9. SEBEK73 z żonką jak będę miał wolne 10. rush & cindy 11. Sebo_Wroc 12. Dread (jak nie będę smażył się gdzieś nad wodą..) Oooo.. Ma ktoś może zestaw żeby podłączyć m30 pod kompa? 13. Lijo1979 - wpadnę na chwilkę ponieważ mam w domu gości ale jestem ustawiony z Forestem także C U there!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 (edytowane) Dzięki wszystkim za spotkanie. Tym razem nie wrzucę zdjęc bo wziąłem aparat ale karta została w domu Do następnego. Edytowane 27 Czerwca 2010 przez Forest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 My również dziękujemy za miłe spotkanie.Pozdro i do następnego..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Ja również dziękuję za spotkanie i muszę dodać, że miło było Was poznać i porozmawiać, jak również poradzić Do następnego.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Hej. Mi również było bardzo miło, byłem dzisiaj poraz pierwszy, ale mam nadzieję nie ostatni. A więc pozdro i do następnego spociku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ-730 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Dzięki serdeczne za spota. Forest nie zdązyliśmy się pożegnać bo jakoś ak się rozdzieliliśmy więc spóźnione "cześć". Rewelka jak zwykle pomijając specjaliste w E36 z DSW pomalowaną w barwy alpiny który robił "wioske" na parkingu. Potem gościa jeszcze spotkałem przy FuturaPark jak grzał 150km/h i mało się w kogoś nie władował. DZIĘKI WSZYSTKIM I DO NASTĘPNEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 dzięki za spotkanie, kilka fotek ode mnie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 dzieki wszytkim za mile spotkanie do nastepnego aha, juz ostatni raz przyjechalem nie swoim autem, obiecuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 również dziękujemy za spotkanie i 4 fotki ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 ja również dziękuję i do następnego - Nysa :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 matio0788-no wlasnie chyba znowu nie swoim...do Nysy się wyrobisz? a ten "kolega",co sobie podriftować chcial mial zdaje się kompana...jak odjezdzalismy,to slyszę za sobą piszczenie i zdziwiony oczekuję aż mi sie7edama wyloni w lusterku a tu...e36tka,tym razem pomalowana na czarno z napisem"bokiem do przodu". hmm,następnym razem Pan ochroniarz może nam mniej wierzyc co do tego,że "driftu nie będize"...no nic-zobaczymy. do zobaczenia:)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi