czechu Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Generalnie to pewnie wybralem zly dzial, ale przeniesc zawsze mozna Co sadzicie o tej E46? Na oko gdzie byla bita? Dalibyscie za nia takie pieniadze, jakie sobie zyczy sprzedajacy? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C13549548 Pytam tak ogolnie, nie chce kupowac, po prostu kojarze ta osobe i sie upiera w przekonaniu, ze jest idealna i ze pieniadze jakie za nia chce i tak sa zbyt male... I dlatego zdecydowalem sie spytac znawcow i fanatykow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Cena prawie jak za E90 Na moje krzywe oko to prawy przedni błotnik był rzeżbiony Przebieg 100tyś tez jak dla mnie troche mało realny , nikt nie kupuje 330D zeby jezdzic do kościoła a w 5 lat to raptem 20tyś wychodzi rocznie , ja 7ką nie schodze poniżej 25tyś na rok przy normalnej jezdzie do pracy i z pracy i czasem tam na jakiegoś zlota wyskocze A to mnie rozwaliło już kompletnie -> *Czarne listwy SHADOV LAIN :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 ładna, nigdy bym tyle za nią nie dał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 na pierwszy rzut oka to cena zabija... po glebszym zapoznaniu sie to szpara miedzy nadkolem/botnikiem a maska z prawej strony jest delikatnie mniejsza (ale moze mi sie tylko wydawac) no i nie wierze w taki przebieg a jesli chodzi o sam model- cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 12 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Tak w sumie to za swoja E60 dalem mniej tak teraz do mnie doszlo... Dodam, ze ponoc zainteresowanie jest ogromne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi