Forest Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Czego najlepiej użyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 (edytowane) Nitro:D Ja np uzywam zwykłego Plaka do nabłyszania plastików Edytowane 10 Czerwca 2010 przez kozin09 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 A jak w pojedziesz do Praktikera to sobie możesz kupić zwykłego Plaka do plastików przerobionego właśnie na czernidło do opon , wielka naklejka na całą puszkę , fiku miku i już jest czernidło do opon , swoją drogą są trochę bezczelni tak robić ludzi w bambuko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Ja Uzywam Srodka z Norauta kosztuje ok 6zl ale jak dlamnie jest git popryskam przetrze szmatkom i malinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 ja kupuje na orlenie w spray'u jakikolwiek i super działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 plak do tapicerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Plak jest dobry do wszystkiego, to fakt, ale jest mniej wytrzymaly niz prawdziwe czernidlo. Nie pametam jakiej nazwy bylo to, ktorego uzywalem, ale kosztowalo mnie 8 zlotych i dawalo rade na calego wcale nie trzeba, jak to niektorzy robia rzucac sie na srodki za 3 dychy, bo to zwykla strata pieniedzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Ja zadowalający efekt uzyskałem używając środek za 40pln (nazwy nie pamiętam)w granatowej butelce ze spryskiwaczem do kupienia na orlenie.Jak chcesz mieć błysk to nie przecierasz szmatką a jak mat to szmatka i jest git Skutecznie odpychał wodę i kurz.Efektywny. Mam jeszcze resztkę a kupowany był prawie dwa lata temu.Polecam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 A ja uzywam czarnidła do listew ozdobnych samochodu- zderzaki drzwi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Ja polecam środek Prestone w granatowej butelce jak płyn do szyb. Efekt rewelacja (kolejne 2-4 mycia wystarczy zmyc kurz wodą). Cena coś koło 20zł. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Jaro a gdzie dostałeś Prestona za 20zł?Ja kupuje to po 40pln na Orlenie.Ale potwierdzam działanie-ekstra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Wiesz co ostatnio brałem w zeszłym roku, bo jest mega wydajny i wydaje mi sie, że kosztował około 20. Biorę w takim malutkim sklepiku w Namysłowie. Gościu ma tam tylko oleje i kosmetyki samochodowe. Jak będę następnym razem u niego to z ciekawości sprawdzę tą cenę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi