Kosa Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 jak wyzej np.: 1. spotaknie w .... 2. przejazd do.... 3. wpolne zdjecia i pogawedki pod... 4. przejazd na.... 5. grill w .... 6. pozegnanie na.. ITD. Chcemy wiedziec czego oczekujecie i co chcielibyscie zmienic, bez zbednych komentarzy.. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Chcemy porozmawiać o częściach i mechanice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 19 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Chcemy porozmawiać o częściach i mechanice. To wyzej to jest tylko przyklad jak powinna wygladac Wasza propozycja, Wypisujcie swoje punty i co w/g tych punktow chielibyscie robic na spotach (nie wstawiajcie nic zamiast kropek) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Kurde nie mozna tego w jeden temat upchnac ? Same nowe tematy ktore daza do jednego celu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 19 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 a to wszystk odla Was drodzy uzytkownicy forum pozdro ps. tak jak napisane bez komentarzy tylko propozycje nie trasy, nie upalania laczy, tylko to co ma byc na spocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Ale ten temat jest ogolny jako komentarz sugestia na przyszłosc :wink: Natomiast temat o TRASIE PRZEJAZDU jest konkretnie nastawiony na najblizszy spot <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Chcemy wiedziec czego oczekujecie i co chcielibyscie zmienic, bez zbednych komentarzy.. Nie chcę tworzyć osobnego wątku ale czy jest w planie zoorganizowanie przez MAXBIMMER BMW KLUB WROCŁAW - Ogólnopolskiego Zlotu fanów BMW tak jak np. robi to Tarnów czy Katowice ?? Ja wiem że to też wiąze się z pewną "zaawansowaną" organizacją taką jak zezwolenia itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 19 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Chcemy wiedziec czego oczekujecie i co chcielibyscie zmienic, bez zbednych komentarzy.. Nie chcę tworzyć osobnego wątku ale czy jest w planie zoorganizowanie przez MAXBIMMER BMW KLUB WROCŁAW - Ogólnopolskiego Zlotu fanów BMW tak jak np. robi to Tarnów czy Katowice ?? Ja wiem że to też wiąze się z pewną "zaawansowaną" organizacją taką jak zezwolenia itp. czas pokaze, najpierw zoorganizujmy sie dobrze na naszych spotach pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Chcemy wiedziec czego oczekujecie i co chcielibyscie zmienic, bez zbednych komentarzy.. Nie chcę tworzyć osobnego wątku ale czy jest w planie zoorganizowanie przez MAXBIMMER BMW KLUB WROCŁAW - Ogólnopolskiego Zlotu fanów BMW tak jak np. robi to Tarnów czy Katowice ?? Ja wiem że to też wiąze się z pewną "zaawansowaną" organizacją taką jak zezwolenia itp. Tak jak pisze Kosa jest to dosc trudne do zoorganizowania ale nie jestesmy ekipą emerytów wiec bedziemy działac w tym kierunku <bmw_1> Problem w tym ze dealer z wrocławia nie jest zainteresowany tego typu imprezami a szkoda bo w innych miastach sprawa wyglada zupelnie inaczej , Torun , Tarnów itp Marzeniem jest zrobienie zlota na wrocławskim rynku , w sumie bardziej wjazdu i ekspozycji niz jezdzenia po rynku cos a'la spot zabytkowych aut ktory co jakis czas jest organizowany na rynku :wink: ale to jak narazie kosmicznie odległe marzenia happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Z zabytkami może nie ale z klasykami to chyba jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 no przejazd powinnien być wooolniutki wreszcie przestałbym sie gubić po drodze :mrgreen: . bardzo podoba mi sie pomysł morduleczka o centrum <bmw_1> super by było postać i pochwalic się naszymi ''furkami''[naprzykład moją bestią z rogami jelenia odbitymi na masce.... ] co do trasy przejazdu to hehe :mrgreen: ja wrocławia nie znam to sie nie wypowiadam ale ogólnie na spoty pociąga mnie zawsze chęć pogadania sobie o naszych furkach,przygodach itp. bmw_beer pozdro happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 A wracając do tematu "jak twoim zdanie powienien wygladać spot MAXBIMMER BMW KLUB" w pkt: Moim zdaniem: 1. Ustalony program spotu przed ogłoszeniem daty i miejsca (oczywiście interaktywny na zasadzie wspólnego ustalenia trasy na forum > propozycje i uwagi); 2. Koszulki klubowe (na zdjęciach ze spotu nocnego widziałem jedną osobę w koszulce maxbimmer ... nieźle to wygląda jak by tak każdy był w takiej samej koszulce to łatwo było by odróżnić klubowiczów > a będzie ich coraz więcej) Koszuli oczywiście płatne. 3. Zawsze powinno być wspólne zdjęcie członków i furek. 4. Dobrze jak by był film z każdego spotu (to są jednak później niezłe wspomnienia > ja na 100% będę filmował tzn. moja dziewczyna, a tym samym sądzę że pewnie będzie więcej kamerek to później można złożyc film z róznych ujęć) Reszte pkt pewnie uzupełnie jak w niedziele wróce do domu haha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Warto zobaczyć i wczytać się w program: http://www.bmwcca.org/Oktoberfest , Program: http://www.bmwcca.org/Oktoberfest/Schedule A tutaj warto zobaczyć galerie (na dole) i zwrócić uwagę na średnią wieku miłośników BMW. http://www.bmwccasonora.org/pictures.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 koszulki dla kazdego po 43 pln nadruk z tylu plus maly z przodu w pelnym kolorze :mrgreen: <bmw_1> <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 koszulki dla kazdego po 43 pln nadruk z tylu plus maly z przodu w pelnym kolorze :mrgreen: <bmw_1> <bmw_2> ... miejsce ogłoszen , kupie/sprzedam jest w innym miejscu po drugie cena mysle ze lekko mowiac jest wysoka a po trzecie koszulki klubowe jak sama nazwa wskazuje są dla klubowiczy , jesli gdzies sie pomyliłem to mnie popraw <bmw_2> pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 Ja podtrzymuje dalej 1. Ustalony program spotu przed ogłoszeniem daty i miejsca spotkania. 2. Koszulki klubowe - Koszuli oczywiście płatne i nie za 43 pln a za 15 zł można to zrobić. 3. Zawsze powinno być wspólne zdjęcie członków i furek. 4. Filmik ze spotu ze szczególnym zwróceniem uwagi na E38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 1. Ustalony program spotu przed ogłoszeniem daty i miejsca spotkania. Zgadzam się i popieram !! Dzięki temu będzie mniej zamieszania i "gubienia" uczestników po drodze ! Propozycje na forum + mail do wszystkich forumowiczów - to powinno załatwić sprawę. 2. Koszulki klubowe - Koszuli oczywiście płatne i nie za 43 pln a za 15 zł można to zrobić. Pomysł w sumie ok, ale : zebranie rozmiarów, zrobienie jakiegoś sensownego pomysłu na koszulkę (chyba, że projekt już jest) - to troszke roboty. Sama cena to już mniejszy wyznacznik tego czy kupię czy nie :wink: 3. Zawsze powinno być wspólne zdjęcie członków i furek. Tu też się zgadzam - pytanie czy robić taką fotkę na początku imprezy czy na koniec (nie każdy dotrwa do końca) 4. Filmik ze spotu ze szczególnym zwróceniem uwagi na E38 Tu również się zgadzam, ale uzupełniłbym o uwagę również na E36 brillantrot sedan <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 Ja podtrzymuje dalej 3. Zawsze powinno być wspólne zdjęcie członków i furek. Tez tak mysle, nie tylko uczestnikow ale uczestnikow razem z buniami. Takie cos: auto przodem do uczestnikow zapalone postojowki , tylko odleglosc musi byc taka aby zmiescic auta, no i nie wiem ile aut moze sie tak zmiescic w praktyce ;] <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 Ja podtrzymuje dalej 3. Zawsze powinno być wspólne zdjęcie członków i furek. Tez tak mysle, nie tylko uczestnikow ale uczestnikow razem z buniami. Takie cos: auto przodem do uczestnikow zapalone postojowki , tylko odleglosc musi byc taka aby zmiescic auta, no i nie wiem ile aut moze sie tak zmiescic w praktyce ;] <bmw_3> Obrazek Jesli chodzi o ten schemat który wkleiłes to w praktyce widoczne bedzie moze 4 skrajne beemki , zdjecie zeby wszyscy byli widoczni jest mozliwe gdy kazdy własciciel auta bedzie stał przy swojej bumie wtedy mozna zrobic zdjecie panoramiczne i kazdy bedzie na fotce , chyba na 2gim spocie było podobne zdjecie wykonane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 15 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 buhahahahhaha to mialo byc na pryma aprilis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi