///M3 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 ostatnio usłyszałemo czyms i zgłupiałem ... mianowicie ze do mojej e34 525 24v mozna wrzucic sprzeglo od motoru 2.8 np e36 bądz e39 czy to prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Tak to prawda , tarcze sprzegłowe były identyczne nawet do E38 728i jest takie samo co do E34 M50B25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 czy jak wsadze od 2.8 bedzie bardziej wytrzymale ?? na cięzka jazde czy nie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Hmm bedzie tak samo wytrzymałe jak to z 2.5 bo .......... to dokładnie taka sama tarcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 aaa to nie ma sensu kupie od 2.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gxy Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Hmm bedzie tak samo wytrzymałe jak to z 2.5 bo .......... to dokładnie taka sama tarcza No bo jak inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 kupiłem od 2.5 juz wymienione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oggy Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Cokolwiek byś zakupił byłoby to to samo sprzęgło, najwyżej producent inny:) BMW miało kiedyś przynajmniej tendencje do używania sprawdzonych rozwiązań w wielu modelach - tyczyło to m.in. układu sprzęgła (z kołem dwumasowym - o zgrozo - włącznie ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 kupilem Sachsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi