Jareknes Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Mam taka propozycje zeby w dziale sprzedam mogli wystawiac swoje rzeczy ludzie z jakims minimum aktywnosci na forum. w kurza mnie ze ktos sie loguje z ogloszeniem i wystawia cos na sprzedasz i tyle go widac bylo. Rozumiem ze mozna w ten sposob trafic na wyjatkowa okazje . Uwazam , ze w ten sposob uchroni sie prze linkami tego typu :http://allegro.pl/show_item.php?item=1051697141................................Aukcja została usunięta przez pracownika Allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 A co tam bylo w tym ogloszeniu? Bo aukcja zostala usinieta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 ja jestem na nie - jezeli ogloszenie jest zgodne z reg. niech sobi wisi tylko od forumowicza zalezy czy zinteresuje sie tym czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 (edytowane) Tez popieram. Dużo jest ogłoszeń sprzedam, a linków koło 3 ma sprzedający- logują sie na wszystkich forach BMW- jak taki pojazd ma na sprzedaż/ bo od fana marki i na tym się kończy, a licznik forumowiczów rośnie. Ciekawy jestem ilu jest teraz zarejestrowanych u "nas", a ilu aktywnych? To ogłoszenie tez zostało u nas zamieszczone (te same nr aukcji): http://www.maxbimmer.pl/threads/10866-BMW-E34-520i Sprzedajacy ma aż 1 post- bez przywitania, tylko z grubej rury SPRZEDAM Co tam było w ogłoszeniu? Edytowane 10 Czerwca 2010 przez chiccoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 widocznie ogloszenie ukmnelo moderatorow, nie spelnia warunkow i powinno zostac usuniete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Dział sprzedam/kupię samochody, od jakiegoś czasu moderowany, tzn, że ogłoszenia pokazują się po jakims czasie po mojej akceptacji. I o ile spełniają warunki, które są już dość wymagające są przeze mnie akceptowane, natomiast nie ma szans, żeby przeszło ogłoszenie z samym linkiem. Ale nie planuje zrobić jakiś wymogów co do liczby postów itp, bo ludzie, żeby je spełnić i tak będą kombinować itp. Do działu części dodam moderację wkrótce najprawdopodobniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Dokladnie, jak ktos bedzie chcial to nabije sobie 20 postow raz dwa. Niech pisza, ale sensownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi