mat Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Witam! mam taki problem mechanicy mieszali mi w silniku min. odłączali mi lpg i mam następujący problem. Kontrolka od gazu się świeci i miga ale mimo ,że jest gaz i odpowiednia temp. nie przełącza mi na gaz. Mają mi się zająć tym w przyszłym tyg. ale to dopiero przyszły tydzień. Proszę o pilną pomoc!<bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 miałem podobna syt. gdy reduktor/parownik mi się zapowietrzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 10 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 hmmm jak go odpowietrzyć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dread Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Ja odpowietrzałem to u Tomka na Ślężnej poprzez odkręcenie rurki od wody koło parownika. Po prostu powietrze wylatuje z węży i jest git:) możesz asekuracyjnie tak zrobić i zobaczyć czy coś pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 10 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 jak narazie to tak dla odmany auto przestało palić. dopóki nie odstawiłem do warsztatu paliło normalnie. :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Ale wogule nie kreci ? czy poprostu bardzo długo trzeba krecic zeby odpaliła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 10 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 daj mi plz numer na pw bo fona zmieniłem i nie mam numerów. kręci i 2 razy mi się udało odpalić. Chciałem odpowietrzyć układ sobie to wyrzygała mi płynu trochę i teraz nie wiem czy czegoś czasem nie zalałem ale czy samo zalane płynem jest w stanie spowodować to ,ze auto nie chce palić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspri84 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 1.Ja bym zmienil mechaniorow jak niespodzianki po naprawach wychodza. 2. Sluchaj moze to zabrzmi banalnie ale sprawdzales czy aby zawor w butli nie zakrecili jak motali przy silniku?? Z drugiej srony przelaczanie nic nie ma do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 11 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 no więc tak: auto odpowietrzone, gaz już jest. (wypięty czujnik temperatury od gazu) ale auto nie chce palić na ciepłym;/ obstawiam czujnik położenia wału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi