Wilkov Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Panowie, znajomy prosil,cobym podpytal Bumiarzy;) Ma oryginalne BBSy 17" 235/45 i jest ciekaw,czy ta dojazdówka mu podpasuje: http://allegro.pl/item1063982982_kolo_dojazdowe_do_bmw_r15_e36_e47_e39_e38.html Pozdrawiam i dzięki w jego imieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Różnica średnic będzie grubo ponad 5cm więc nie za bardzo ale jak kto lubi , kręcić się zakręci przecież ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 A co tam ma za motor ? jak cos w wersji V8 to raczej nie ma opcji , najmniejsza jaka wchodziła to chyba 16tka , stalówek do E39 chyba nie produkowali , na oryginalnym zapasie była seryjna aluminiówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 9 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 r6(2.8) ja tam mu się nieco dziwię,ale nie mnie oceniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 (edytowane) poweidz koledze zeby sobie poszukal piatego alusa.. zadko sie zdarza ze ktos sprzedaja jadna alufelge ale sie zdarza. a swoja droga jasli ma pelnic role dojazdowki to nie musi byc identyczny Edytowane 9 Czerwca 2010 przez mati Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Dojazd ma pełnić rolę jak nazwa mówi dojazd i nawet jeśli ma 2O" to może być. Ale tak jak wyżej tam od 16" się zaczynało. A czemu dojazd?- gaz ma w miejscu koła pewnie. Ja u siebie to kupiłem do czegoś dojazdówke 15" i stalówke bmw ory 15" i środki wymieniłem- gra jak ta lala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Sama nazwa mówi za siebie dojazdówka. Powoli, bez szarżowania z nią zajedziesz. Fakt, ta, to nie ideał, ale powiem szczerze. Na tyle lat, co jeżdżę samochodami złapałem gumę ze trzy razy. Więc sens inwestowania w droższy produkt mija się z celem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 15' nie wejdzie do E39 wiec ta dyskusja nie ma sensu dalej To ogłoszenie z allegro to typowy zabieg marketingowy , ludzie piszą E36 E34 E39 E46 a felga nie pasuje do wszystkich na raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 ludzie piszą E36 E34 E39 E46 a felga nie pasuje do wszystkich na raz Inny otworek centrujący- reszta pasuje, nawet ET Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Inny otworek centrujący- reszta pasuje, nawet ET Felga z E34 pasuje do E36 ?? ET są różne dla tych felg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Et sa różne przy zwykłej feldze ale nie przy dojazdówce- felga nie "idzie" w kierunku wahacza i na wewnątrz błotnika tylko jest centralnie na środku mając ok 2J Jeśli otwór bedzie pasowac to reszta też. A "zwykła" felga z e34 do e36 wejdzie tylko zależy jaka guma bedzie bo jak duża to 3er nie sktęci do końca lub bedzie tarłaopona o nadkola, a z3er do 5er ni dy rydy Et za duże i na wachoczy się zatrzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 10 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 ok,przekazuję nowinę i dzięki ogormne. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi