olejus Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 W czasie przejazdu bedziemy krecic klipa No to ładnie ładnie to ja muszę się ładnie ubrać i ogolić i Barbare wywoskować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 W czasie przejazdu bedziemy krecic klipa No to ładnie ładnie to ja muszę się ładnie ubrać i ogolić i Barbare wywoskować. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: I to mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 A kolo godziny 19 mozna by zrobic przejazd obok parkingu na andersa, zeby ludzie popatrzyli jak mozna organizowac fajne spoty, a nie tylko sie scigac. Moze przy okazji "wychaczymy" kilku uzytkownikow bawarek. Broder ale sam wiesz ze tam za bardzo nie ma kogo wychaczyc , bo wiekszosc z ludzi ktorzy tam przyjezdzaja to miłosnicy nocnych wyscigów po miescie wiec taki zlot z predkoscia patrolową ich nie zainteresuje inna sprawa ze do 19tej pewnie za wiele osob juz nie bedzie na spocie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi