wielot Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 nie działają wycieraczki jak deszcz pada był u elektryka i wszystko jest sprawne nie mam jeż pomysłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 hehe - fajny elektryk, tylko jeśli deszcz pada??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielot Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 tak tylko deszcz wszystko działa silniczek kombajn nie wiem czy to jakaś zwara na kablach od wilgoci czy coś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 czyli musisz szukać gdzieś w okolicach podszybia, jakiś uszkodzony kabel czy może nawet silnik wycieraczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielot Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 silnik jest sprawny kable parę ich tam jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 rozbierz podszybie i polewaj każdą wiązkę po kolei... z czasem dojdziesz co i jak... lepsze to niż jazda tylko w suche dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielot Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 wiem wiem wszystko jest schowane pod filtrem przeciw pyłowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielot Opublikowano 17 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 już wszystko działa i nie ma najmniejszego problemu przyczyną były zgnite kable 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Czyli Tazunio dobrze kombinował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oggy Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Zajrzyj tam raz po raz po wiekszym deszczu - przy filtrze pylkowym od strony kierowcy masz 2 odplywy wody (przynajmniej 2 o ktorych mi wiadomo), ktore lubia sie przypchac liscmi i czym tylko sie da. Pozniej mechanizmy stoja w wodzie i dzieja sie cyrki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek530d Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 czesc nie bede zaczynał kolejnego tematu w czasie jazdy jak pada deszcz (wiadomo tylko wtedy sie je urzywa) Wycieraczki działaja normalnie az w pewnym momencie zatrzymaja sie na trybie wyjsciowym i nie reaguja na przełaczanie niedzy biegami Jesli jest tam jakis przekaznik to gdzie i jaki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Ooo chetnie sie dowiem, bo mam to samo. Tylko, ze ja ewidentnie mam notoryczne bledy w inpie "wiper motor blocked" wiec sprawdz u siebie bledy i jak to bedzie to to kup przekaznik i go wymien, sam musze go zamowic bo taka duperela, a czasem mnie denerwuje ;P masz to samo co ja, czasem sie wylacza i po kilku minutach juz dzialaja pewnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Heh dzisiaj mialem to samo. Blokada na 5 min tylna dzialala przod nie. Mam gdzies 2 zapasowe przekazniki to bede wozil przy sobie, a teraz ide inpe podlaczyc. Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Mam coś na niedziałające wycieraczki Zakupcie to Autoland NIEWIDZIALNA WYCIERACZKA 300ml W-wa FV (2408888412) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Potem porządne mycie szyby można również glinką wyczyścić potem umyć i na suchą szybę nanieść ze trzy warstwy na szybę po każdej nie polerować tylko rozetrzeć na całą szybę po trzeciej warstwie wypolerować ściereczką do szyb i przy ponad 60 km/h nie musimy używać wycieraczek a i jak mamy ulewę wycieraczki pięknie zbiorą wodę Używam i potwierdzam działa 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Mam to, masakryczna roznica! Powyzej 80 ostatnio jechalem to juz bylo super, przy 120 wylaczylem wycieraczki. Super sprawa, polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Piękny wynalazek na przednią szybkę bo na bocznych mało się sprawdza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 przy 120 wylaczylem wycieraczki. przy 180 można nawet je odkręcić:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Dirty jeździsz w deszcz 180 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Najprawdopodobniej pada Ci przekładnia przy silniczku wycieraczek. Przerabiałem to u siebie. Tylko nie kupuj chińskiego szajsu, u mnie wykopycił się po 6 miesiącach, kupiłem używkę z Angola i śmiga drugi rokhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 A może strzelił jakiś moduł albo sterownik e39 trochę ma tej elektronikipytanie_bmwpytanie_bmwpytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek530d Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 powiem tak jak wycieraczki przestaja działac to i spryskiwacz tez nie działa przez jakis czas min. dwie lub trzy trudno powiedziec Jesli przekaznik to gdzie on jest i jaki ?? A czy tylnia działa to nieiwiem bo nie mam trzpienia w mechanizmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 (edytowane) przekaźniki u mnie w e39 530d sa pod filtrem kabinowym od strony pasazera Edytowane 19 Lipca 2012 przez Kosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi