Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zajrzyj tam raz po raz po wiekszym deszczu - przy filtrze pylkowym od strony kierowcy masz 2 odplywy wody (przynajmniej 2 o ktorych mi wiadomo), ktore lubia sie przypchac liscmi i czym tylko sie da. Pozniej mechanizmy stoja w wodzie i dzieja sie cyrki:)

• 1 rok później...

czesc

nie bede zaczynał kolejnego tematu w czasie jazdy jak pada deszcz (wiadomo tylko wtedy sie je urzywa) Wycieraczki działaja normalnie az w pewnym momencie zatrzymaja sie na trybie wyjsciowym i nie reaguja na przełaczanie niedzy biegami

Jesli jest tam jakis przekaznik to gdzie i jaki??

Ooo chetnie sie dowiem, bo mam to samo. Tylko, ze ja ewidentnie mam notoryczne bledy w inpie "wiper motor blocked" wiec sprawdz u siebie bledy i jak to bedzie to to kup przekaznik i go wymien, sam musze go zamowic bo taka duperela, a czasem mnie denerwuje ;P masz to samo co ja, czasem sie wylacza i po kilku minutach juz dzialaja pewnie.

Mam coś na niedziałające wycieraczki :)

Zakupcie to Autoland NIEWIDZIALNA WYCIERACZKA 300ml W-wa FV (2408888412) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Potem porządne mycie szyby można również glinką wyczyścić potem umyć i na suchą szybę nanieść ze trzy warstwy na szybę po każdej nie polerować tylko rozetrzeć na całą szybę po trzeciej warstwie wypolerować ściereczką do szyb i przy ponad 60 km/h nie musimy używać wycieraczek :) a i jak mamy ulewę wycieraczki pięknie zbiorą wodę :)

Używam i potwierdzam działa 100% :)

• 2 tygodnie później...

powiem tak

jak wycieraczki przestaja działac to i spryskiwacz tez nie działa przez jakis czas min. dwie lub trzy trudno powiedziec

Jesli przekaznik to gdzie on jest i jaki ??

A czy tylnia działa to nieiwiem bo nie mam trzpienia w mechanizmie