Forest Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 no ja niestety odpadam my jednak nie lecimy, wypadlo cos do roboty... dobrej zabawy zycze Niestety ale muszę odpuścić tym razem okazałem się w pracy niezastąpiony My z Młodą też niestety odpuścimy...i chyba w tym roku już nas w Nysie nie będzie (19 sierpnia wg lekarzy ma przyjśc na świat nowy Maxbimmerek ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AniaZet Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 hmmm my również odpadamy życzymy wszystkim udanej zabawy i dobrej pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ciotka Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Na nas nie czekajcie na Bielanach bo męża w pracy jeszcze trzymają i nie wiem o której będzie wolny. Dołączymy do was na trasie badź dopiero w Nysie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 aha czyli jedziemy w 5 aut... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dread Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 O jo jo joj.. coraz więcej ludzi odpada... Ale i tak będzie dobrze ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Jak bedziecie startowac z bielan to dajcie mi cynka na tel , bedziemy czekali z Tajsonem i Sliwomixem na zjezdzie Oława/Strzelin :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 to projektor nie potrzebny przykro mi ale juz nie potrzebny... :cry: tak wam zazdroszczę...:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dread Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Hehe jedną noc byliśmy ale się działo.. Aha i standard.. obudziłem się z złożonym namiocie kilka metrów dalej u chłopaków z południa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Aha i standard.. obudziłem się z złożonym namiocie kilka metrów dalej u chłopaków z południa Jarek chyba za dużo warunków postawiłeś co do wyjazdu i sobie ekipa przypomniała co się działo poprzednio :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dread Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Tylko moje plecy są niezadowolone z wyjazdu.. Zjarałem się na buraka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Zjarałem się na buraka! To teraz będziesz się idealnie komponował w BMW :lol: My wpadliśmy z Młodą na chwilę w niedzielę bo nie wiadomo kiedy znów będzie okazja by się spotkac i pogadac. Fajnie było zobaczyc wasze mordeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dread Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 My wpadliśmy z Młodą na chwilę w niedzielę bo nie wiadomo kiedy znów będzie okazja by się spotkac i pogadac. Fajnie było zobaczyc wasze mordeczki Hehe to tak jak banany, też nie wytrzymali i wpadli na sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 bardzo miłe spotkanko a ekipa z klubu południe - pełny szacun za wytrwałość i zabawę no i meczyk był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 elegancko mi sie bardzo podobalo impra przednia piatkowa jak i sobotnia tylko nie pospalem a szkoda i jade dzis do gebelsow dozobaczyska i pozdrowionka dla tych co byli i nyse przezyli odezwe sie za 6 tygodni chyba ze net bendzie gdzies tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 6 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Pare fotek :drunk: A4.jpg Jarek pobudka.jpg beemki.jpg beemki2.jpg motorowki.jpg mecz1.jpg mecz2.jpg mecz3.jpg po meczu.jpg plaża.jpg niedziela rano.jpg pod wieczor.jpg przed meczem.jpg zwłoki.jpg powrot do domu.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 szkoda że my tylko tak na spontanie na kilka godzinek wpadliśmy w sobote ale fajnei było sie spotkać pogadać i jeść karka z grilla. pozdro dla wszystkich obecnych i nie obecnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 ej no fajne fotencje widać ,że najlepsze nas ominęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuba Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Wielkie dzięki za spotkanie i mile spędzone chwile <bmw_2> :gril: http://www.bmwklubpoludnie.pl/viewtopic.php?p=16229#16229 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtasbkp Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Dopiero teraz ale również podziękowanie za podtrzymanie naszej wspólnej tradycji:gril::drunk: Sorki za głośne nie przespane nocki ale w tradycji jakoś też się tak utarło że świt mile widziany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ-730 Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Widze ze zlot się udał! Szkoda ze nie dałem rady bo wnioskując z fotek to impreza była całkiem niezła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 10 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Dopiero teraz ale również podziękowanie za podtrzymanie naszej wspólnej tradycji:gril::drunk: Sorki za głośne nie przespane nocki ale w tradycji jakoś też się tak utarło że świt mile widziany za te nieprzespane noce to wracając zasnąłem za kierownicą na A4 na szczęście obyło się bez dzwona !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtasbkp Opublikowano 10 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 za te nieprzespane noce to wracając zasnąłem za kierownicą na A4 na szczęście obyło się bez dzwona !!! No to nie ciekawie, myśmy zakończyli wekend grilem mocno zakrapianym Żubrówką na tarasie u Klubowiczów o 2giej nad ranem w poniedziałek-już świtało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 14 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 No to nie ciekawie, myśmy zakończyli wekend grilem mocno zakrapianym Żubrówką na tarasie u Klubowiczów o 2giej nad ranem w poniedziałek-już świtało. Naprawde was podziwiam macie zdrowie he he !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtasbkp Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Naprawde was podziwiam macie zdrowie he he !!!! Nysa Patrol nieczesto się zdarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Znalazłem w archiwum stare foty https://plus.google.com/u/0/photos/118172609847226045518/albums/5734581540354964433 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi