Gość Ciotka Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Ciotka & Pałkosz DECATHLON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 pytanie z innej beczki ma ktoś alkomat i mógłby zabrać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 gdybyście mogli podać gdzie to jest dokładniej,bo prawdopodobnie będe leciał w sb z rańca z posiłkami na kaca:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade_ Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 1.Mordulec & Pola 2.Wilkov 3.SEBEK73 4.chiccoo 5.mati0788 & Daria 6.Energy & Basia 7.mariusz13 (dawno nie byłem ) 8. 5oul 9. BANAN & Ania (wstępnie o ile sie plany nie zmienią) 10. Kosa 11.Dawid Marlena 12. Marta sliwa 13. JJ-730 - wpisze się w końcu bo to puste miejsce słabo wygląda - też prawdopodobne że z drugą połówką wpadne... 14. Rafałs i moze ktos ze mną... :-) 15. Dread To i ja postaram się wpaść ale stawiam warunki.. 16. rush&cindy - jak możemy my tylko planujemy na sobotę. 17. Ciotka & Pałkosz 18. Młoda & Forest & Szelma Sherman - jak się uda to wpadniemy ale tylko na sobotę Niestety muszę się usunąć z listy, mam w sobote egzaminy w Warszawie i nie zdążę zawitać na zlot. Myślałem, żeby wpaść może w sobotę wieczorem,ale jeszcze zobaczę jak będę się czuć po egzaminach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dread Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 (edytowane) 1.Ciotka & Pałkosz DECATHLON 2.Dread & Jasionix DECATHLON (Śliwa podaj nr buta to Ci kupimy jakieś sportowe buty za 20zł żeby Ci nie ukradli ) Edytowane 1 Lipca 2010 przez Dread Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 ja przyjadę w sobote wieczorkiem 1.Ciotka & Pałkosz DECATHLON 2.Dread & Jasionix DECATHLON (Śliwa podaj nr buta to Ci kupimy jakieś sportowe buty za 20zł żeby Ci nie ukradli ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 pytanie z innej beczki ma ktoś alkomat i mógłby zabrać?? 5oul ma P.S. Szkoda, że nie będzie Brzozy bo może tym razem wydmuchał by 8 promili zamiast 6,45 :lol:bmw_beer:drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Ja z Elą będziemy już koło osiemnastej w NYsie możemy zaklepać stare miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 dread numer 43 ale biorę takie wiesniackie to może nie zgubie albo nikt mi nie skroi ja czekam na zjeździe na olawe jak zawsze po 18 stej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Chicco mam dla ciebie krzeselko wiec nie martw sie jutro oddaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dread Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 dread numer 43 ale biorę takie wiesniackie to może nie zgubie albo nikt mi nie skroi Hehe to dobrze bo chcieliśmy z Jasiem kupić 45 najwyżej miałbyś kajaki, za to za małe by nie były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 1.Mordulec & Pola 2.Wilkov 3.SEBEK73 4.chiccoo 5.mati0788 & Daria 6.Energy & Basia 7.mariusz13 (dawno nie byłem ) 8. 5oul 9. BANAN & Ania (wstępnie o ile sie plany nie zmienią) 10. Kosa 11.Dawid Marlena 12. Marta sliwa 13. JJ-730 - wpisze się w końcu bo to puste miejsce słabo wygląda - też prawdopodobne że z drugą połówką wpadne... 14. Rafałs i moze ktos ze mną... :-) 15. Dread To i ja postaram się wpaść ale stawiam warunki.. 16. Ciotka & Pałkosz 17. Młoda & Forest & Szelma Sherman - jak się uda to wpadniemy ale tylko na sobotę my jednak nie lecimy, wypadlo cos do roboty... dobrej zabawy zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Zbiórka na parkingu Decathlonu (bielany) godz. 18,30 1.Ciotka & Pałkosz DECATHLON 2.Dread & Jasionix DECATHLON 3.chiccoo DECATHLON Ps. Śliwa co do krzesyłka to dziękować za dobry wybór i za pamięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 To co reszta jakos sama dojedzie do Nysy ?? Zbiórka na parkingu Decathlonu (bielany) godz. 18,30 1.Ciotka & Pałkosz DECATHLON 2.Dread & Jasionix DECATHLON 3.chiccoo DECATHLON Zbiórka na zjezdzie z A4 (Oława / Strzelin ) 1.Mordulec & Pola 2.Sliwa & Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBEK73 Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Niestety ale muszę odpuścić tym razem okazałem się w pracy niezastąpiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dread Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Zbiórka na parkingu Decathlonu (bielany) godz. 18,30 1.Ciotka & Pałkosz DECATHLON 2.chiccoo DECATHLON Zbiórka na zjezdzie z A4 (Oława / Strzelin ) 1.Mordulec & Pola 2.Sliwa & Marta Ja niestety dopiero o 18,30 wyjeżdzam z rynku od nas więc będę trochę później.. Ale może nadgonie trochę autobaną to jak coś to Mordulcu będę dzwonił do Ciebie żeby pytać gdzie jesteście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 jadę z wami z Bielan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarex1984 Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 ja wezme podejdz pod domek nr 7,to sprawdzimy;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 ekhm,ekhm...pytam drugi raz-może ktoś podać bliższą lokalizację niż jezioro nyskie?będe leciał w sb rano i prawdopodbnie sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 http://www.nor.nysa.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Czy ktoś z lubina leci do wrocka/ nysy w wekkend? Mała paczuszka jest do odebrania kolo castoramy. mój tel 0603/522434 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 (edytowane) dzięki Kosa chwila-pónocno-wschosnia cz. J.N.-czyli na Skorochó się kierować? Edytowane 2 Lipca 2010 przez Wilkov Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 (edytowane) no ja niestety odpadam ;-( mam za dużo pracy ... MIŁEJ ZABAWY WSZYSTKIM ŻYCZĘ !!!! Edytowane 2 Lipca 2010 przez Rafałs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 to projektor nie potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 ktoś ma ramki pod tablicę?? jak tak to jaka cena i czy może mi komplecik zabrać do Nysy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi