mati Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 ja i Daria niestety odpadamy nie damy rady- zapowiada sie ciezki weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 wpadnijcie chociaz na jeden wieczór..dacie rade:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 kurcze naprawde chcialbym ale nie wiem czy to przejdzie... moze chociaz na jeden wieczorek ale wiecej bede wiiedzial w przyszlym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 myśle,ze na sb wieczor spokojnie:)najwyzej po ciebie pojedziemy:)a co-Matko-puść z nami syna!odstawimy w calosci.jutro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 heheheh dobre, nie ma sprawy mam nadzieje ze sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 TAKIE INFO... MOŻE KTOŚ PROJEKTOR ZAŁATWIĆ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 no mati-w końcu mądrze mówisz...polać mu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 postaram sie zabrać projektor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 postaram sie zabrać projektor a mozesz załatwic tez ekran pod projektor bo ten co ja zawsze brałem juz nie domaga po ostatniej mojej imprezie...., a i jeszcze jedno brać ten baner co była na tuningowisku ? (czy sama flaga wystarczy ?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dread Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 (edytowane) 1.Mordulec & Pola 2.Wilkov 3.SEBEK73 4.chiccoo 5.mati0788 & Daria 6.Energy & Basia 7.mariusz13 (dawno nie byłem ) 8. 5oul 9. BANAN & Ania (wstępnie o ile sie plany nie zmienią) 10. Kosa 11.Dawid Marlena 12. Marta sliwa 13. JJ-730 - wpisze się w końcu bo to puste miejsce słabo wygląda - też prawdopodobne że z drugą połówką wpadne... 14. shade_ (byłem pod Magnolia na spocie, więc może mnie przyjmiecie ) 15. Rafałs i moze ktos ze mną... :-) 16. Dread To i ja postaram się wpaść ale stawiam warunki.. 1) Chicco pomoże mi rozbić namiot bo zamiast od razu chciałem go rozstawić nieco później i były problemy.. 2) Nie obudzę się kolejny raz na środku polany razem z moim namiotem.. 3) Hehe zrobimy 85km a nie 150 jak nas Leszek poprowadził !! I jeszcze jedno jak ktoś ma patent na łódki to zabierać obowiązkowo! Rafałs i Marta wiedzą OCB Edytowane 26 Czerwca 2010 przez Dread Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 wezme tez i ekran mysle ze flaga wysarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 1.Mordulec & Pola 2.Wilkov 3.SEBEK73 4.chiccoo 5.mati0788 & Daria 6.Energy & Basia 7.mariusz13 (dawno nie byłem ) 8. 5oul 9. BANAN & Ania (wstępnie o ile sie plany nie zmienią) 10. Kosa 11.Dawid Marlena 12. Marta sliwa 13. JJ-730 - wpisze się w końcu bo to puste miejsce słabo wygląda - też prawdopodobne że z drugą połówką wpadne... 14. shade_ (byłem pod Magnolia na spocie, więc może mnie przyjmiecie ) 15. Rafałs i moze ktos ze mną... :-) 16. Dread To i ja postaram się wpaść ale stawiam warunki.. 17. rush&cindy - jak możemy my tylko planujemy na sobotę. 1) Chicco pomoże mi rozbić namiot bo zamiast od razu chciałem go rozstawić nieco później i były problemy.. 2) Nie obudzę się kolejny raz na środku polany razem z moim namiotem.. 3) Hehe zrobimy 85km a nie 150 jak nas Leszek poprowadził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 1.Mordulec & Pola 2.Wilkov 3.SEBEK73 4.chiccoo 5.mati0788 & Daria 6.Energy & Basia 7.mariusz13 (dawno nie byłem ) 8. 5oul 9. BANAN & Ania (wstępnie o ile sie plany nie zmienią) 10. Kosa 11.Dawid Marlena 12. Marta sliwa 13. JJ-730 - wpisze się w końcu bo to puste miejsce słabo wygląda - też prawdopodobne że z drugą połówką wpadne... 14. shade_ (byłem pod Magnolia na spocie, więc może mnie przyjmiecie ) 15. Rafałs i moze ktos ze mną... :-) 16. Dread To i ja postaram się wpaść ale stawiam warunki.. 17. rush&cindy - jak możemy my tylko planujemy na sobotę. ja mam jeszcze małe pytanko. bo jak co niektórzy zauwarzyli odbywa sie teraz mundial w rpa i w zwiazku z tym czy ktoś przewiduje obejrzeć tam mecze półfinałowe?? czy tylko ja jestem taki rąbnięty na punkcie piłki nożnej ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ciotka Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 1.Mordulec & Pola 2.Wilkov 3.SEBEK73 4.chiccoo 5.mati0788 & Daria 6.Energy & Basia 7.mariusz13 (dawno nie byłem ) 8. 5oul 9. BANAN & Ania (wstępnie o ile sie plany nie zmienią) 10. Kosa 11.Dawid Marlena 12. Marta sliwa 13. JJ-730 - wpisze się w końcu bo to puste miejsce słabo wygląda - też prawdopodobne że z drugą połówką wpadne... 14. shade_ (byłem pod Magnolia na spocie, więc może mnie przyjmiecie ) 15. Rafałs i moze ktos ze mną... :-) 16. Dread To i ja postaram się wpaść ale stawiam warunki.. 17. rush&cindy - jak możemy my tylko planujemy na sobotę. 18. Ciotka & Pałkosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Ja z Madzią odpadamy:( -wyjazd w piątek do rodzinki w Bieszczady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 ja było by gdzie to tez bym pooglądał ale jak nie zobaczę to tez przeżyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 1.Mordulec & Pola 2.Wilkov 3.SEBEK73 4.chiccoo 5.mati0788 & Daria 6.Energy & Basia 7.mariusz13 (dawno nie byłem ) 8. 5oul 9. BANAN & Ania (wstępnie o ile sie plany nie zmienią) 10. Kosa 11.Dawid Marlena 12. Marta sliwa 13. JJ-730 - wpisze się w końcu bo to puste miejsce słabo wygląda - też prawdopodobne że z drugą połówką wpadne... 14. shade_ (byłem pod Magnolia na spocie, więc może mnie przyjmiecie ) 15. Rafałs i moze ktos ze mną... :-) 16. Dread To i ja postaram się wpaść ale stawiam warunki.. 17. rush&cindy - jak możemy my tylko planujemy na sobotę. 18. Ciotka & Pałkosz 19. Młoda & Forest & Szelma Sherman - jak się uda to wpadniemy ale tylko na sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 w Bieszczady to fajnie:)lubię baaaaardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolcia Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Z mężem i córcią jeżeli przyjedziemy to w niedziele z rana, bo w sobotę mamy zapracowany dzień i nie damy rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 ja mam jeszcze małe pytanko. bo jak co niektórzy zauwarzyli odbywa sie teraz mundial w rpa i w zwiazku z tym czy ktoś przewiduje obejrzeć tam mecze półfinałowe?? czy tylko ja jestem taki rąbnięty na punkcie piłki nożnej ?? jakby kto miał karte TV na USB ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ-730 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Trudno Panowie i Panie ale ja na Nysie się nie pojawie. W sumie to niska szkodliwość społeczna ale pisze wcześniej. Życze dobrej zabawy przy kawie zbożowej i Liptonie. Jade w Piątek z rodziną na mazury zaszyć się w lesie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Rowniez sie podlacze do JJ. Ja od 1 lipca urzeduje tam na torze i obawiam sie, ze drugi dzien po otwarciu i jako praktycznie jedyna tam osoba, jakos nie moge nagle wyskoczyc na weekend. Milej zabawy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Jakieś konkretne info co do wypadu godzina bo datę znam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Co do godziny to moja propozycja zbiórka tradycyjnie pod DECATHLONEM na bielanach powiedzmy koło 18:30 wyjazd powiedzmy 18:45 ?? Wiadomo jest piątek , korki i te sprawy , przejazd przez miasto moze zająć nawet 2 godzinki. Podejrzewam ze pare osób bedzie chciało się dołączyc tak jak poprzednimi razami na pierwszym zjezdzie od bielan (czyli wrocław wschodni) Jesli godzina odpowiada to proponuje zrobic liste kto i skąd rusza z nami w trase zeby pozniej wiadomo było na kogo ewentualnie poczekać pod DECATHLONEM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarex1984 Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 i tak wpadne zobaczyc,jak się bawicie,(nie żeby się wpraszac)mam już domek wykupiony na weekend;-) i ze swoją ekipą mam zamiar się dobrze bawic,i wam też życzę udanego weekendu pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi