mati Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 1.Mordulec & Pola 2.Wilkov 3.SEBEK73 4.chiccoo 5.mati0788 & Daria 6.Energy & Basia 7.mariusz13 (dawno nie byłem ) 8. Alaszi & Ela 9. BANAN & Ania (wstępnie o ile sie plany nie zmienią) 10. Kosa 11.Dawid Marlena 12. Marta sliwa musialem naniesc mala poprawke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade_ Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 1.Mordulec & Pola 2.Wilkov 3.SEBEK73 4.chiccoo 5.mati0788 & Daria 6.Energy & Basia 7.mariusz13 (dawno nie byłem ) 8. Alaszi & Ela 9. BANAN & Ania (wstępnie o ile sie plany nie zmienią) 10. Kosa 11.Dawid Marlena 12. Marta sliwa 13. 14. shade_ (byłem pod Magnolia na spocie, więc może mnie przyjmiecie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 A mam pytanko znów namiocik mam brać? Czy możliwe jest zaciągnięcie campingu lub harczenie w samochodziku?- wtedy napewno mnie nei zaleje jak ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 a spij se nawet na krzesełku jak ci dowiozę albo wo gule ale kemping hm dobra sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 1.Mordulec & Pola 2.Wilkov 3.SEBEK73 4.chiccoo 5.mati0788 & Daria 6.Energy & Basia 7.mariusz13 (dawno nie byłem ) 8. Alaszi & Ela 9. BANAN & Ania (wstępnie o ile sie plany nie zmienią) 10. Kosa 11.Dawid Marlena 12. Marta sliwa 13. 14. shade_ (byłem pod Magnolia na spocie, więc może mnie przyjmiecie ) 15. Rafałs i moze ktos ze mną... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 1.Mordulec & Pola 2.Wilkov 3.SEBEK73 4.chiccoo 5.mati0788 & Daria 6.Energy & Basia 7.mariusz13 (dawno nie byłem ) 8. Alaszi & Ela 9. BANAN & Ania (wstępnie o ile sie plany nie zmienią) 10. Kosa 11.Dawid Marlena 12. Marta sliwa 13. 14. shade_ (byłem pod Magnolia na spocie, więc może mnie przyjmiecie ) 15. Rafałs i moze ktos ze mną... :-) 16.mat.. (co prawda mam egzaminy ale mam nadzieję ,że uda się na trochę wpaść bo klimat nysy jest nie do zapomnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 1.Mordulec & Pola 2.Wilkov 3.SEBEK73 4.chiccoo 5.mati0788 & Daria 6.Energy & Basia 7.mariusz13 (dawno nie byłem ) 8. Alaszi & Ela 9. BANAN & Ania (wstępnie o ile sie plany nie zmienią) 10. Kosa 11.Dawid Marlena 12. Marta sliwa 13. 14. shade_ (byłem pod Magnolia na spocie, więc może mnie przyjmiecie ) 15. Rafałs i moze ktos ze mną... :-) 16. 5oul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ-730 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 1.Mordulec & Pola 2.Wilkov 3.SEBEK73 4.chiccoo 5.mati0788 & Daria 6.Energy & Basia 7.mariusz13 (dawno nie byłem ) 8. Alaszi & Ela 9. BANAN & Ania (wstępnie o ile sie plany nie zmienią) 10. Kosa 11.Dawid Marlena 12. Marta sliwa 13. JJ-730 - wpisze się w końcu bo to puste miejsce słabo wygląda - też prawdopodobne że z drugą połówką wpadne... 14. shade_ (byłem pod Magnolia na spocie, więc może mnie przyjmiecie ) 15. Rafałs i moze ktos ze mną... :-) 16. 5ou Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Słuchajcie taka sprawa , widze lista sie juz troche zapełniła tzn na oko jest koło 30 osób i pozostaje taka kwestia mianowicie mamy namiot klubowy ale bedzie deko ciasno w tyle osób , dlatego czy ktos ma i moze zabrac do nysy taki namiot zeby zmontowac 2 obok siebie , mam nadzieje ze pogoda dopisze ale lepiej dmuchac na zimne niz pozniej w razie deszczu siedzieć w autach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 1.Mordulec & Pola 2.Wilkov 3.SEBEK73 4.chiccoo 5.mati0788 & Daria 6.Energy & Basia 7.mariusz13 (dawno nie byłem ) 8. 5oul 9. BANAN & Ania (wstępnie o ile sie plany nie zmienią) 10. Kosa 11.Dawid Marlena 12. Marta sliwa 13. JJ-730 - wpisze się w końcu bo to puste miejsce słabo wygląda - też prawdopodobne że z drugą połówką wpadne... 14. shade_ (byłem pod Magnolia na spocie, więc może mnie przyjmiecie ) 15. Rafałs i moze ktos ze mną... :-) My musimy odpuścić samer patrol edyszyn 2010 mam nadzieje ze jeszcze będzie taka nie zapomniana impreza jak co roku. Życzymy dobrej imprezy jak zawsze i słonecznej pogody.. Aha zapomnialem o paliwie tez dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 mamy zalegly meczyk z poludniowcami wiec trzeba potrenowac he znow ubaw po pachy ODDAWAC BUTY!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ-730 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Słuchajcie taka sprawa , widze lista sie juz troche zapełniła tzn na oko jest koło 30 osób i pozostaje taka kwestia mianowicie mamy namiot klubowy ale bedzie deko ciasno w tyle osób , dlatego czy ktos ma i moze zabrac do nysy taki namiot zeby zmontowac 2 obok siebie , mam nadzieje ze pogoda dopisze ale lepiej dmuchac na zimne niz pozniej w razie deszczu siedzieć w autach. Jeśli uda mi się przyjechać to mam taki namiocik (w sensie taki biały pawilon) - moge zabrać - tylko tak jak pisałem moja obecność jest tak na 40% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 mamy zalegly Fotelik dla chiccoo- chciałeś powiedzieć Śliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 tak tak pamietam o foteliku teraz na bank przywioze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtasbkp Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Słuchajcie taka sprawa , widze lista sie juz troche zapełniła tzn na oko jest koło 30 osób i pozostaje taka kwestia mianowicie mamy namiot klubowy ale bedzie deko ciasno w tyle osób , dlatego czy ktos ma i moze zabrac do nysy taki namiot zeby zmontowac 2 obok siebie , mam nadzieje ze pogoda dopisze ale lepiej dmuchac na zimne niz pozniej w razie deszczu siedzieć w autach. My namiocik też bierzemy ale miejmy nadzieje że tym razem będzie bez prysznica i białych kulek Jakby nie było damy rade :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarex1984 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Jak w temacie wspólnie z ekipą z południa rozpoczynamy sezon grilowo plenerowy spotkaniem w legendarnej już miejscówce nad jeziorem w Nysie :gril::drunk:Po zlocie w Gostyniu ustaliliśmy wspólnie , żeby nie powtórzyły się nieprzyjemne incydenty , ograniczamy uczestników jedynie do ludzi których już znamy i wiemy że potrafią się zachować. Cytat od ekipy z Południa : Termin : 2-4 lipca 2010 (wyjazd w piatek po południu , powrót w niedziele) a ja raczkuje w bmw. dopiero dwa tygodnie;-( i nie mam zamiaru się wpraszac na impreze,ale mysle,że napewno jezioro nyskie wam przysłuży ;-) pozdrawiam i życzę miłej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 ekhm,a móglbym z kimś jeszcze przyjechać? pleć-ta ladniejsza; sztuk-jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 ekhm,a móglbym z kimś jeszcze przyjechać? pleć-ta ladniejsza; sztuk-jedna Młody piękny, a drzewo do lasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 mówisz?8)zawsze może być tak,ze klub się nie zgodzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Przypominam dla osób które jadą pierwszy raz o ekwipunku do zabrania :drunk: Czyli ... -Namiot , śpiwór (chyba ze ktoś śpi w aucie to nie potrzeba) -Krzesełka fotele stoliki itd itp (chyba ze ktos lubi imprezowac całą nocke na stojąco to nie trzeba :drunk: -Gril kto może niech weźmie , węgiel , brykiet , rozpałka itp -Spożywkę czyt. browary i podwawelską najlepiej kupic wczesniej we wrocku zeby pozniej nie jezdzic specjalnie po Nysie tylko od razu sobie grilować :drunk: A na miejscu są prysznice , kilka knajpek gdzie można zjesc obiad / kolacje i w sumie sniadanie też .......... ale najlepsze wyżywienie to kompleksowe z grila sniadanio-obiado-kolacja :lol: :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 a - I WSPÓLNIE PRZYJEŻDŻAMY I WSPÓLNIE ODPOWIADAMY ZA TEREN NA KTÓRYM SIĘ BAWIMY, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 A jak ktos zglodnieje to pewnie bendziemy mieli calo nocne udeczka z grila specjalnosc maxbimmera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 prosiłbym wziąść do nysy małe naklejki bo cabrio muszę oznakować<bmw_1> jeszcze co prawda niemam 100% pewności czy przyjadę bo pełno ludzi u mnie w pracy na urlopach i będę miał ciężką przeprawe z kierownictwem:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 o której będzie wyjazd?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 ja nie wcześniej niż 21a;/ do 20.30 na bank jestem w pracy,oby nie dluzej;/ będzie ktos lecial w porze podobnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi