Kosa Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 ja jakbym wybieral R6 to juz 2.5 slyszalem wiele opini ze spalanei maja podobnie a frajda o wiele wieksza co do awarynosci to nie mam pojecia podkreslam "slyszalem" pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 2,5 wybral bym , spalanie takie same a moc duzo wieksza 192KM robi roznice w porownaniu do 150KM , po drugie M50 jest idealnym silnikiem z jego awaryjnoscia z tego co wiem , nie ma problemow , co leprze jest idealna baza na turbo soft , a wiec to mowi samo za siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 no raczej ze 2,5 vanos... moc frajda i takie samo wku rwienie na stacji podczas tankowania co 2.0 hehehe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Pewnie ze 2,5 jak szalec to szalec <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 ja wlasnie szukam 2.5 e36. I powiem ci ze tez mi ciezko znalezc.bo wszystkie co maja full opcje sa to 1.6 1.8. ale napalilem sie na 2.5 jak lysy na grzebien :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Jak już to kupujta 2.8. Spalanie bardzo mile mnie zaskoczyło a osiągi są do przyjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Pali mi gazu 20-21 (ale bez ograniczenco do pedalu gazu i obrotow, wiec mysle ze to max spalania), na trasie 12-13 gazu, a benzyny tez nie malo, ale jeszcze nie testowalem,z tym ze gdy jezdze na Pb to wskazowka paliwa leci w dol doslownie na twoich oczach. Do tego osiagi - na benzynce ok, ale na zwyklej instalce gazowej nie zadowalaja... W 2.8? Mi w trasie spala 7,5-8l/100km przydelikatnej jeździe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Mówię o litrażowaniu a nie o wskazaniach ekonomizera wynik przy prędkościach 100-110km/h. Przy mieszanej jeździe i na trasie lekko moccniej nie spaliła mi jak do tej pory więcej niż 9.3l/100km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi