fbj3 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 czy to morzliwe ze przyczyna dymienia na bialo morze byci padnienta kturas ze siwiec zarowych dymi tylko na zimnym motorze sory za bledy nie polska klawitura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ-730 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 A mocno dymi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fbj3 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 dosi mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 wydaje mi sie ze swieca nie powinna miec na to wplywu. nie wiem. moze to po prostu roznica temperatur? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Jezeli bylaby padnieta ktora ze swiec zarowych to odczuwalbys ze dluzej trzeba krecic zeby samochod odpalic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Ostatnio był podobny temat na forum i wnioski były takie ze jesli ktoras ze swiec zarowych jest padnieta to od chwili odpalenia do zagrzania silnika bedzie się taki dymek pojawiał a jego ilosc zależy od liczby padnietych swieczek , specem od dizli nie jestem dlatego proponuje uzycie opcji SZUKAJ , bo tam było konkretniej to wyjasnione na przykładzie jakiegos TDSa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi