Dawidoff Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Mam pytanie jakie sa różnice wizualne miedzy silnikami 2,0 wszystkie rodzaje vanos bez vanosa i na podwójnym vanosie a silnikiem 2,5 również podobna sytuacja z vanosami jak również mocą 170km i 192km.Moje pytanie wiąże się z tym iz śmieją sie z mojego kumpla co niby ma 2,5 192km ze ktos przed sprzedażą wymienił silnik na 2,0 2x vanos wiec chciałbym sie dowiedzieć czy są jakieś różnice wizualne żeby na pierwszy rzut oka powiedzieć jaki ma silnik czy 2,0 czy 2,5 wiec proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 A numeru z silnika nie mozecie poprostu odczytać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidoff Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Po numerze silnika dojde sam czy bede musiał gdzieś go dodatkowo rozkodować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Dwie z cyfr numeru silnika to pojemność więc nie będzie problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Mi jak po strzale gazu w dwulitrowce wyskakiwal waz od krokowca tomusialem w tykac go specyjalnie zrobionym drutem :) bo nie moglem wsadzic reki miedzy kolektor ssacy a obudowe filtra oleju !!! Kolezka w swojej 2.5 litrowce wkladal tem reke swobodnie mimo ze .... ma kawal miecha Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 5 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Kolezka w swojej 2.5 litrowce wkladal tem reke swobodnie mimo ze .... ma kawal miecha Nie wiem jak jest w 2,0 ale tak jak klikasz miałem 2,5 m50 w e34 93r i gaz "zwykł" czasem rurka mi wypadła przy wielkim bum z pod machy- łape uwaliłem zawsze do łokcia ale rurke zamontowałem i w drogę. Po numerach- a jak ich np. nie ma lub są nie czytelne to jak odróźnić 2,0 2,5 2,8 od siebie i dodatkowo jak vonosowo- jest jakaś regułka, znaki szczególne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu134 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 W linku jest opis plus zdjęcia http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=68&t=119110 http://bmw-e30.pl/viewtopic.php?t=16073 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 W linku jest opis plus zdjęcia http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtop...?f=68&t=119110 Bardzo fajna literatura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi