Energy Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Jak w temacie Pomysl na przednie lampy do E36. Co o tym myslicie http://moto.allegro.pl/item1055675601_lampy_bmw_3_e36_91_98_4_5d_dayline_promo_r42_r43.html Tak troche podchodzi pod AUDI ale....:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 już chyba było na forum o lampach w tym klimacie i ja podtrzymuję swoje zdanie, że jedzie odpustem :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ-730 Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Dla mnie dramat. Brakowało by tylko żeby dołożyć taki duży świecący napis BMW tak jak TIR'owcy mają w Scaniach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Wstyt to zakładać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 wiocha..... to już prawie jak "star wors":shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 nie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Ledy sa dla Audi, dla BMW sa ringi, takie jest moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwers20RaDoM Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Ledy sa dla Audi, dla BMW sa ringi, takie jest moje zdanie. zgadzam sie z kolega ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 ja tez sie zgadzam. ledy sa dla audi itd a do bm-ek sa ringi. i powiem ci energy tak: NIE KOMBINUJ bo twoje lsmpy wygladaja za***scie. z reszta patrz na fotke... nie ma sie czego czepiac- przynajmniej w temacie ringow. pzdr s5004903..jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 No i wszystko na temat.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Straszne paskudztwo <bmw_4>,beda pasowaly jak swini siodlo. Lepiej zostac przy oryginale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Straszne paskudztwo <bmw_4>,beda pasowaly jak swini siodlo.Lepiej zostac przy oryginale. ...a tak dla wyjasnienia powiem Wam, ze swini siodlo za***iscie nie pasuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sulek Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Ledy są dla Audi, dla BMW są ringi, takie jest moje zdanie. Chcesz mieć takie LED'y to kup sobie Audi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 to pytanie to taka prowokacja prawda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi