czechu Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 No ja osobiscie jestem napalencem serii NBA 2k, EA Sports przy tym wysiada. Ale wlasnie tak od czasu do czasu bym posmigal jakimis wyscigowkami. Ostatnio u kumpla przejechalem sie 135i w NFS Shift to powiem szczerze, ze lipa troche. No i dzwiek jakos tej R6 mi nie odpowiadal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 w GT jest za***iscie bo np. po zmianie wydechu na sportowy zmienia sie tez dzwiek a sam dzwiek silnika nie jest jakis tam generowany sztucznie tylko wzorowany na prawdziwym odglosie silnika - dla mnie poezja poza tym dokladnie odwzorowana kabina + animacja wskaznikow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podkladka Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Też w 5-teczke pykałem u kolesia wrzrzenia z jazdy super!!! i chyba nabędę 3ke 8) he he fakt pady od ps-a są genialne i żaden inny im nie dorówna , sporo beemek Było też w gt2 na psxhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi