Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

Dwie nieco osobne kwestie,ale wrzucam do jednego tematu.

Po pierwsze- czy ktoś zna jakaś grę w której jeździ się tylko BMW?Marzy mi się gra w stylu NFS Porshe,tylko,że z BMW:) Wujek Google wyrzuca mi w wyszukiwaniach tylko odnośniki do gier online w stylu-wdrap się X3-ójką na szczyt góry;/

Po drugie-czy ktoś z Forumowiczów tworzy gry/pracuje w jakimś wydawnictwie?Mam pomysl na samochodówkę w polskich realiach i chętnie bym z kimś o tym pogadal.W wolniejszej chwili opiszę fabulę, bo to w sumie jeden freestyle,ale trzyma się "kupy":)

• 3 miesiące temu...
w nfs most wanted na pod koniec gry dostaje sie/ wygrywa sie e46 coupe. i pozniej mozesz sobie nia jezdzic ile tylko chcesz :D

W Most Wanted można zmienic auta w pliku i od początku gry można buja E30 coupe, dodac E38, E46 M3, itd. itd. Gdyby ktoś był zainteresowany :

http://www.nfscars.net/file/list.aspx?game=mostwanted&category=car&brand=bmw&advanced=true&sort=latest&order=asc&page=1

http://chomikuj.pl/lukasus/Do+gier/Do+NFS+Most+wanted/nowe+samochody

Co prawda niektóre są niedopracowane i koła znajdują się w drzwiach kierowcy :) ale E30, E46 M3, E38 oraz M3 w tej nowej budzie wyglądają super :)

• 5 tygodni później...

A powiedz no na PS3 w samochodowki padem dobrze Ci sie steruje, czy masz kierownice? Bo jak mialem Xboxa 360 to ciezko sie padem prowadzilo... A teraz czaje sie na jakas gre wyscigowa, bo tak to w same sportowki cykam, ale boje sie ze styl prowadzenia bedzie beznadziejny i znow rzuce pudelko w kat...

dla mnie pad do PeeSa jest the best - ale ja pykam od PSX i Xbox dla mnie nie istnieje...

kiedys bylem zapalencem teraz okazjonalnie sobie pogram - ale GT5 polecam