Wilkov Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Dwie nieco osobne kwestie,ale wrzucam do jednego tematu. Po pierwsze- czy ktoś zna jakaś grę w której jeździ się tylko BMW?Marzy mi się gra w stylu NFS Porshe,tylko,że z BMW:) Wujek Google wyrzuca mi w wyszukiwaniach tylko odnośniki do gier online w stylu-wdrap się X3-ójką na szczyt góry;/ Po drugie-czy ktoś z Forumowiczów tworzy gry/pracuje w jakimś wydawnictwie?Mam pomysl na samochodówkę w polskich realiach i chętnie bym z kimś o tym pogadal.W wolniejszej chwili opiszę fabulę, bo to w sumie jeden freestyle,ale trzyma się "kupy":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 jest gra o m3 - symulator http://chomikuj.pl/matgab92/BMW+M3+challange+-+gra+symulator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Moze nie same BMW ale do GTA mozna dograc mase aut w tym przerozne BeeMki Najlepiej wyglada scena jak 4 gangsta czarnych laduje sie do e38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Typowej gierki, która by lączyła nowoczesną grafę, dobrą symulację i by były tylko licencjonowane samochody marki BMW nie ma jak narazie zarówno na PC jak i konsoele, niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 ja sciagam BMW m3 challenge zobaczymy 350mb tylko a na YT wyglada ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 ściągnę na nastpępny weekend, bo chronicznie w tyg.nie mam czasu:)stare poczciwe GTA móisz:)lezka się kreci w oku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Prawie jak dzisiaj na spocie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 tylko fury w gta słabsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 M3 Challenge daje rade.Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 w nfs most wanted na pod koniec gry dostaje sie/ wygrywa sie e46 coupe. i pozniej mozesz sobie nia jezdzic ile tylko chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 ja śmigałem w RFactorze na modzie M3 GTR; mega mocne fury tylko słabo z przyczepnością, ale jeździło się fajnie na modzie VLN są nawet E30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 e30tką to bym się poścgial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 w GT legends jest bodajże BMW 2002 turbo, w rFacotr albo takiej podobnej BMW E30 M3... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 mod VLN do RFa ma całą game Beemek ja jezdziłem tymi a takze e36 i e46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 a troche e30 driftu w formie jakiejs gierki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 ok,dzięki,już wiem co będę robil jak mi czas się rozluźni:)e30tka miala byc w realu i mam nadizeję zimą będzie,poki co potrenuje nadgarstki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 w nfs most wanted na pod koniec gry dostaje sie/ wygrywa sie e46 coupe. i pozniej mozesz sobie nia jezdzic ile tylko chcesz W Most Wanted można zmienic auta w pliku i od początku gry można buja E30 coupe, dodac E38, E46 M3, itd. itd. Gdyby ktoś był zainteresowany : http://www.nfscars.net/file/list.aspx?game=mostwanted&category=car&brand=bmw&advanced=true&sort=latest&order=asc&page=1 http://chomikuj.pl/lukasus/Do+gier/Do+NFS+Most+wanted/nowe+samochody Co prawda niektóre są niedopracowane i koła znajdują się w drzwiach kierowcy ale E30, E46 M3, E38 oraz M3 w tej nowej budzie wyglądają super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 no Forest, to cos czuje ze czarna lista szybko peknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Ja wrzuciłem do gry te : Od razu bardziej polubiłem tę grę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 4 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 takie audi to ja rozumiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podkladka Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 :DA masz taką na ps2?? bo ja bumą to tylko w Granturismo :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 w gt5 na ps3 jest w ryj beemek, nawet po tuningu przez ACSa i innych...aktualnie pykam w GT5 PROLOG tam są tylko cztery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 A powiedz no na PS3 w samochodowki padem dobrze Ci sie steruje, czy masz kierownice? Bo jak mialem Xboxa 360 to ciezko sie padem prowadzilo... A teraz czaje sie na jakas gre wyscigowa, bo tak to w same sportowki cykam, ale boje sie ze styl prowadzenia bedzie beznadziejny i znow rzuce pudelko w kat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 dla mnie pad do PeeSa jest the best - ale ja pykam od PSX i Xbox dla mnie nie istnieje... kiedys bylem zapalencem teraz okazjonalnie sobie pogram - ale GT5 polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi