siwers20RaDoM Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 siemka mam pytanie kolega ma bmw e46 w sedanie i zastanawia sie nad kupnem felg 18 i ma taki dylemat czy wygodnie sie na takich felgach jezdzi.Pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 na 18 wygodnie to tylko po równej drodze możesz jeździć a nie po naszych drogach..... uważam że 17 to jest max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwers20RaDoM Opublikowano 29 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 bo rozumiem ze na nie rownej drodze latwo fele skrzywic ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Ja też myślałem nad 18" ale jednak odpuściłem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam PZ Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Dokładnie 18 bedzie za mocno na "nasze drogi" ja mam 17 i sie zastanawiam czy to nie jest za dużo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 kolega musi wybrać wygląd albo komfort 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 bo rozumiem ze na nie rownej drodze latwo fele skrzywic ;/ nie chodzi o skrzywienie felgi tylko o komfort jazdy, jak załozysz 18 to siłą rzeczy opona będzie musiała mieć niski profil co spowoduje że na nierównej drodze będzie cie telepać jak cholera i nawet najlepsze zawieszenie nie zniweluje odczuwania dziur. krótko mówiąc tak jak napisał tazunio.... komfort albo wygląd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwers20RaDoM Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 hehe chyba szybko wybije sobie z glowy te 18stki .dziekowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 kolega musi wybrać wygląd albo komfort jestem tego samego zdania, trzeba wybierać niestety ja śmigam na 18" ale rzeczywiście komfort pada na słabych drogach. w moim rejonie jest o tyle dobrze, że częściej jeżdżę po dobrych drogach, jednak gdyby było inaczej ostro zastanawiałbym się na 18" zależy jeszcze jakie masz autko, bo moim zdaniem przy e46 np. warto trochę pocierpieć żeby auto kozacko wyglądało, a ten rozmiar jest idealny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi